Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak az én szüleim ilyenek?

Csak az én szüleim ilyenek?

Figyelt kérdés

Az osztályba mindenki colt nyaralni külföldön nyáron, csak én nem, én elmehettem egy hétre öreganyámhoz "nyaralni". De ha máskor el is mentünk csak arra a hülye Balatonra.

Csak nekem ilyen bénák a szüleim?

2021. szept. 3. 18:10
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
97%
16 éves korodtól dolgozhatsz diákmunkát. Keress pénzt, menj el nyaralni! 😉 ilyen egyszerű
2021. szept. 3. 21:51
 32/39 anonim ***** válasza:
20%

Szió!! Sajnálom a helyzetedet,meg tudom érteni. A szüleid nem rosszat akarnak neked,és nem direkt nem visznek el,csak valószínűleg jelenleg nincs rá elég pénzük,anyudék is épp elég szomorúak lehetnek emiatt,szóval légyszi ne mondd el nekik amit most leírtam. Tanulj sokat,és ha felnősz oda tudsz majd menni ahova csak akarsz<3

A "kedves" válaszadóknak:

Nem értem miért kell terrorizálni szegényt... A kérdező egyértelműen kiskorú. Szegény kicsi és nem képes felfogni,hogy miért ad neki az élet kevesebbet mint a többi gyereknek. Nem hiszem hogy ti 9-10 éves korotokban képesek voltatok megérteni az anyagi dolgokat.

(Nem,nehogy gyertek nekem a szabályzattal,ugyanis garantálom hogy pl. a felnőtt tartalmú videókra ti is rákattintottatok jóval 18 éves korotok előtt,szóval legyetek szívesek nem pattogni amiatt hogy a kérdező egyértelműen 16 alatti)

2021. szept. 3. 21:53
 33/39 Katona Dius ***** válasza:
66%
Cica. Ha annyira nyaralni akarsz, menj el dolgozni és a saját pénzéből oda mész, ahova akarsz.
2021. szept. 3. 22:08
 34/39 anonim ***** válasza:
71%

Nem mindenki szeret menni nyaralni

Egy olcsóbb külföldi nyaralás 5-600e Ft , (nekünk idén 770bol állt meg), és nem mindenki szívesen kotl ilyenre ha nem szeret menni.

2021. szept. 4. 07:59
 35/39 anonim ***** válasza:
91%

Mi rengeteget voltunk nyaralni. Ezért biztos irigyelsz/irigyeltél volna annak idején, ezt tette pár barátom is.

Azt persze nem tudták, hogy ezek mind kölcsönből, hitel befizetése helyett mentek. A házunk úgy nézett ki kb, mint egy putri, mert a felújításra szánt pénzt folyamatosan elszórakoztuk/elszórakozták a szüleim (nagyobb koromban már nem mentem velük), a gimiben már senkit nem mertem áthívni, amíg nem dolgozhattam, addig szinte csak lógó, elnyűtt ruhákat hordtam, úgy kellett könyörögni, hogy pl a kínaiban vehessek egy méretben végre rám passzoló, nem láthatóan használt nadrágot vagy egy szebb, nem leharcolt cipőt. Ja és mellé egyébként a szüleim folyamatosan veszekedtek az anyagiakon, hogy megint nincsenek befizetve a számlák, internetet többször is kikapcsolták, volt, hogy a villany, gáz is esélyes volt, úgy mentek be könyörögni, hogy ne, aztán még egy kölcsönből fizették ki. Folyamatos adósságspirálban éltek, most is ez a helyzet.

De hát legalább voltam nyaralni, nem?

2021. szept. 4. 12:57
 36/39 anonim válasza:
86%
Egyáltalán nem biztos hogy csak te nem voltál külföldön. Könnyen lehet hogy csak 4-5 osztálytársaddal beszéltél, és téves következtetést vontál le. Ha ez benned ilyen mély nyomot hagy, akkor majd felnőttként nyaralj sokszor. Ha már lelkileg/fizikailag nem abuzálnak szüleid, már szerencsésebb vagy jó sok gyereknél. A stílusod alapján egy kis nárcisztikus akarnok lesz belőled egyszer. Vagy már az is vagy.
2021. szept. 4. 17:06
 37/39 anonim ***** válasza:
30%
Az én gyerekeim sem voltak velünk sosem külföldön nyaralni. 19 és 17 évesek. Mert mi nem megyünk külföldre! Én lanykoromban sokat voltam, barátnőimmel. Mondtam nekik majd ha önállóan lesznek mehetnek.Ja és 3 éve van autónk! Na ehhez mit szólsz kérdező! Mert nekünk így volt jó! A hatalmas sznobizmus ami itt van még mindig hidegen hagyott.
2021. szept. 4. 22:50
 38/39 anonim ***** válasza:
75%
37, de a gyerekeid szerettek volna kimenni, mert az oké, ha te nem akarsz, de a gyerekdre is gondolj.
2021. szept. 4. 22:52
 39/39 anonim ***** válasza:
93%

"Mert nekünk így volt jó"

a "nekünk" az te meg a párod vagytok? a gyerekeket megkérdeztétek?

2021. szept. 4. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!