Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak az én szüleim ilyenek?

Csak az én szüleim ilyenek?

Figyelt kérdés

Az osztályba mindenki colt nyaralni külföldön nyáron, csak én nem, én elmehettem egy hétre öreganyámhoz "nyaralni". De ha máskor el is mentünk csak arra a hülye Balatonra.

Csak nekem ilyen bénák a szüleim?

2021. szept. 3. 18:10
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
76%
Sokan örülnének a Balatonnak is, de még a szomszéd faluba se jutnak el mert annyira dübörög a gazdaság.
2021. szept. 3. 18:41
 22/39 anonim ***** válasza:
93%
"Anyu, apu, szeretném felfogni a pénz értékét. Segítenétek azzal, hogy összeírjuk a család havi bevételét és kiadását részletesen?"
2021. szept. 3. 18:50
 23/39 anonim ***** válasza:
82%
van akinek egyszerűen nincs rá igénye. van akinek fogalma sincs, hogy a balatonon úgy elszálltak az árak hogy egy horvátországi nyaralást még olcsóbban is meg lehet úszni. majd ha saját magadnak keresed a pénzt, akkor arra költesz amire te akarsz. nyilván a szüleid nem akarnak nyaralásra költeni. sajnálom, hogy így kell felnőnöd
2021. szept. 3. 19:08
 24/39 anonim ***** válasza:
98%

Abszolút megertelek. Én sem voltam soha nyaralni, csak Balatonon mikor nagyon nagyon kicsi voltam, alig emlékszek.

De ez nem azért volt mert nem volt pénzünk vagy valami.. Hanem mert a szüleim dolgoztak/nem olyan fajta emberek akik szeretnek ilyen több napos kirandulasokat megejteni.

Ne aggódj, most nem jársz sehova, de később ha lesz párod és nagyok lesztek, egyedül is elmehettek. Én is már párommal voltam idén és iszonyat jól éreztem magam. Különleges érzés mikor végre eljutsz valahova. :)

2021. szept. 3. 19:11
 25/39 anonim válasza:
89%
Inkább örülj, hogy vannak szüleid, akik azért dolgoznak, hogy te tudjál mit enni, illetve hogy legyen biztos otthon a segged alatt. Ha meg nem tetszik valami, lehet menni dolgozni, aztán majd nyaralsz a saját pénzedből, ennyi.
2021. szept. 3. 19:29
 26/39 anonim ***** válasza:
37%
Említsd meg a szüleidnek, hogy neked lenne rá igényed, hogy pár napot valami különleges helyen nyaraljatok. Lehet ők magukból kiindulva nem úgy látják a dolgokat, mint te. Amúgy balcsira, és egy csomó más helyre én is csak iskolatáborokon keresztül jutottam el. Nem tudom, hogy most van-e ilyesmire lehetőség, de ha igen, akkor ez is egy megoldás.
2021. szept. 3. 19:43
 27/39 anonim ***** válasza:
94%
10, persze, lehet, hogy csak nem akarnak nyilvánosan mutatkozni a bunkó kölykükkel.
2021. szept. 3. 19:45
 28/39 anonim ***** válasza:
87%

Ne nyavalyogj... Másrészt, mit képzelsz magadról? Ha mindkét szülőd törődéssel és szeretetben nevelt fel, anélkül, hogy nélkülöztél, mi jár a fejedben, hogy bénának nevezed őket?

Az élet nem mindig fair, és baromira nem egyenlő. Szokd meg. Nekem nem volt anyám, mert elhagyott, apám meg a sok munka miatt keveset volt velem, mégis imád, és soha nem nyavalyogtam, hogy jajj, a többieknek miért van két szerető szülője, akik ráadásul, mert ketten dolgoznak, az otthoni kiadásokba nem törnek bele. Mert nálunk ilyen volt. Mindenkinek megvan a maga baja és nyűgje, amit szeret, ami nem fair, mégsem abból áll az egész világ, hogy egyik a másikat hordja el. Egyáltalán tudod, hogy mennyibe fáj egy külföldi nyaralás? Ha igen, akkor nosza, ha betöltötted a tizenhatodik életévedet, mehetsz dolgozni majd nyáron, és ha megvan a pénz, eléjük állhatsz a kívánalmaddal, hogy megvan a részed, és HA lehet, akkor menjetek el, HA a saját részük belefér a keretbe, és ha egyáltalán kedvük van hozzá.

2021. szept. 3. 19:48
 29/39 anonim ***** válasza:
85%
Egyértelműen troll, nem tudom mit izéltek.
2021. szept. 3. 20:14
 30/39 anonim ***** válasza:
90%
Nem verseny h ki hova megy
2021. szept. 3. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!