Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak az én szüleim ilyenek?

Csak az én szüleim ilyenek?

Figyelt kérdés

Az osztályba mindenki colt nyaralni külföldön nyáron, csak én nem, én elmehettem egy hétre öreganyámhoz "nyaralni". De ha máskor el is mentünk csak arra a hülye Balatonra.

Csak nekem ilyen bénák a szüleim?

2021. szept. 3. 18:10
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
87%
A te béna szüleid valószínűleg baromi sokat dolgoznak, hogy el tudják a családot tartani, és nem jutott pénz nyaralni...
2021. szept. 3. 18:13
 2/39 anonim ***** válasza:
82%

Örülj, hogy egyáltalán mentetek valahova. Az egyik osztálytársam nincs olyan anyagi állapotban, hogy egyáltalán Balatonra lemehessen vagy a nagyszüleihez, mert ők halottak.

Mi sem járunk nyaralni, mert anyám nem szeret, így általában 1 napra lemegyünk csakúgy valahova.

2021. szept. 3. 18:13
 3/39 A kérdező kommentje:
Fú de gáz
2021. szept. 3. 18:15
 4/39 A kérdező kommentje:
Ja hát persze és akkor a többiek miért voltak mind külföldön, nekik sem maffiózók meg drogbárók a szüleik
2021. szept. 3. 18:16
 5/39 anonim ***** válasza:
11%
hát az..
2021. szept. 3. 18:16
 6/39 anonim ***** válasza:
88%
Majd ha te keresed a pénzt, akkor oda mesz nyaralni, ahova akarsz. Nem tudom hany eves vagy, de gyanitom nincs sok fogalmad a pénzről meg annak értékéről...
2021. szept. 3. 18:17
 7/39 anonim ***** válasza:
88%
Kérdezted már a szüleidet, hogy miért nem mentek?
2021. szept. 3. 18:17
 8/39 A kérdező kommentje:
Nekem miért nem jár ugyanaz mint a többieknek az osztályba? Nekik miért nem ilyen bénák a szüleik?
2021. szept. 3. 18:18
 9/39 anonim ***** válasza:
87%
Remélem csak egy troll vagy,, és nem egy ekkora gyökér, csicska kérdező.
2021. szept. 3. 18:20
 10/39 anonim ***** válasza:
17%

“ A te béna szüleid valószínűleg baromi sokat dolgoznak, hogy el tudják a családot tartani, és nem jutott pénz nyaralni... “

Mondjuk fogalmam sincs hogy mi alapján következtettél erre, lehet hogy így van, de az is simán lehet hogy nem…

2021. szept. 3. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!