Nagyon szigorúak és rendszeretőek a szüleim, elköltöztem már, de hiányzik a szigorúság, szabályok. Különben úgy érzem kezdek "szétesni", mert nincs semmi önuralmam. Mit csináljak, hogyan pótoljam ezt?
"Nekem férfiként ez nem szempont, én is rendetlen vagyok XD"
Egy ideig nem szempont, de ha ugyanolyan rendetlen nővel hoz össze az élet, mint te vagy, akkor akkora lesz a káosz, hogy az még nektek is sok lesz egy idő után. :)
Ja, úgy jött le többünknek, hogy a rendrakás a gond.
Ha a többi: az egyetem majd keretet ad, meg tanulnivalót is azokra az órákra, amikor "nem tudsz magaddal mit kezdeni". Ugorj majd bele valami pályázatba is, hogy még több dolgod legyen, iratkozz be akár sportolni, akár más célból valami tanfolyamra, ami fix időben van, az is segít nem szétesni. Ne hagyd, hogy üresjáratok legyenek, mert akkor kezdődik a gond, ha túl sok időd van semmittenni.
Kicsit olyan vagy, mint a szomszédom macskája. Volt az nyúzva eleget, keményen szerették. Aztán amikor a család elhúzott síelni és öcsém vigyázott a dögre egy vagy két hétig, akkor a macskának szabályosan elvonási tünetei voltak az elmaradt nyüsztetés miatt.
Neked is ez a bajod, plusz önbizalomhiányos vagy. Nem érzed magadat biztonságban, mert nincs aki megmondja, hogy ezt vagy azt tedd, mert akkor ha megtetted, tudtad, hogy rendben vagy, jó vagy, jól csináltad.
Namármost, a felnövés része, hogy ezt neked kell csinálnod. Majdnem mindenkivel megtörténik, hogy elúszik a lakás, meg a lecke. Aztán a nagy része észbe kap, és kialakul az önfegyelem, meg az önbizalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!