Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon szigorúak és rendszeret...

Nagyon szigorúak és rendszeretőek a szüleim, elköltöztem már, de hiányzik a szigorúság, szabályok. Különben úgy érzem kezdek "szétesni", mert nincs semmi önuralmam. Mit csináljak, hogyan pótoljam ezt?

Figyelt kérdés
Esetleg ha lesz egy párom aki ugyanilyen rendszerető mint ők, akkor jobb lesz, vagy ő meg úgy lesz vele, hogy neki nem kell egy olyan barátnő, akit folyton utasítgatnia kell?
2021. aug. 27. 16:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Na tessék.) Csak kezdd el nyugodtan.
2021. aug. 27. 18:45
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretem a munkát; lenyűgöz. Képes vagyok órákig ülni és nézni."

Jerome K. Jerome

2021. aug. 27. 19:12
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Majd belejössz a dolgokba.
2021. aug. 27. 19:56
 24/26 anonim ***** válasza:
87%
#8 Durva, hogy annyira fogtak a szüleid, hogy kínzás szabad életet élned.
2021. aug. 27. 20:35
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor keress valami hobbyt, sportolj. A sport eléggé lefaraszt, hogy ne jarjon iváson az eszed. Túrázz!!
2021. aug. 28. 07:05
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy hasonló barátnőm, ő direkt sok programot és feladatot csinál magának. Régen egyszerre dolgozott, sportolt, magántanár volt és volt egy gyereke. Ma már 3 gyereke van a 8 órás állása mellett, meg egy tanyája, úgyhogy ez elég neki. :-)
2021. aug. 28. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!