Hogyan erhetném el hogy elengedjenek bulizni?
Nincs bátyád aki ott lenne veled?
Talán úgy engednének
A fiatal baráti társaságra én nem adnék 2-es, sokszor van hogy a fiatal baráti társaságból kerül ki az erőszaktevő, vagy hanyagul magára hagyják.
Mindenesetre egyet értek,felnőtt felügyelet nélkül nagyon veszélyes tiniként.
Igazából barátnőim nagyrésze utálta mindig mert valami pasi bepróbálkozott folyamatosan, a hangulat nagyon könnyen magával is tud ragadni, igyál igyál,csak egy kortyot stb, aztán mivel ponthogy soha nem találkoztál alkohollal, egy pillanat alatt öntudatott vesztett állapotba kerülhetsz, aztán ébredsz egy idegen fiú mellett meztelenül vagy rosszabb esetben 30-40+ es férfi mellett, több gumival eldobálva az ágy körül. Ez még a jobbik eset lenne a sok rossz közül.
Hidd el nagyon veszélyes tini lánynak a bulizás.
Éltem láttam tudom. Okkal nem engednek
Örülj hogy ennyire vigyáznak rád a szüleid, nagyon szeretnek és felelős szülők.
Ne aggódj pár év múlva már lesz lehetőséged eljárni,de tényleg nagyon veszélyes tinilányként!
Igen de akkor el kell kezdeni megtanulnia felelősséget vállalni saját magára,biztos el fogják mondani mire figyeljen stb és figyelni fognak rá amennyire lehet.
De jelenleg tényleg nagyon veszélyes szerintem, én sem engedném a lányomat ha lenne.
Tudom hogy mennek a dolgok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!