Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak az én szüleim ilyenek?

Csak az én szüleim ilyenek?

Figyelt kérdés

Az osztályba mindenki colt nyaralni külföldön nyáron, csak én nem, én elmehettem egy hétre öreganyámhoz "nyaralni". De ha máskor el is mentünk csak arra a hülye Balatonra.

Csak nekem ilyen bénák a szüleim?

2021. szept. 3. 18:10
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem csak troll vagy nagyon kicsi. Nyilván azért nem mehetsz, mert nem keresnek eleget a szüleid, hogy ilyesmiket kifizessenek.
2021. szept. 3. 18:25
 12/39 anonim ***** válasza:
88%

Én sem jártam SOHA sehova a szüleimmel nyaralni.

1. Nem is vártam el.

2. 3 felnőtt jegy már nem olyan mókás árú.

3. Már 26 vagyok, saját külön életem van, több országban voltam már,a saját pénzemből. Nem maradtam le semmiről.

2021. szept. 3. 18:27
 13/39 anonim ***** válasza:
94%

Eltakarodsz dolgozni, elmész nyaralni saját pénzből, nem pedig a szüleidét osztogatod be és követelőzöl itt pofán verni való stílusban.

Hányingerem van az ilyen elkapatott kis taknyoktól. Azt persze véletlenül sem becsülöd meg, amid van. A Balatonon az emberek százezreket is otthagynak, te meg kvázi ingyen mehetsz, ráadásul a nagymamádhoz, sok embernek nem is él már, nemhogy nyaralni menjen vele.

Egyébként meg állj a szüleid elé, előttük legyél kemény, nyíltan bénázd meg gázozd le őket a fülük hallatára, ne itt pattogj.

2021. szept. 3. 18:28
 14/39 anonim ***** válasza:
26%
Én elöszőr 13 évesen voltam Erdélybe, és nem gáz. Engem is zavart, de ez ilyen! :D
2021. szept. 3. 18:28
 15/39 anonim ***** válasza:
87%
Én se mentem nyaralni és nem is bánom😁 amúgy meg kit érdekel, hogy az osztálytársaid merre voltak nyaralni?! Féltékeny vagy rájuk és ennyi.
2021. szept. 3. 18:29
 16/39 anonim ***** válasza:
89%
Becsült a szüleidet!Még akkor is ha nem ful gazdagok.Valószínű kétkezi munkából élnek.Inkább hálás kéne lenned hogy a Balcsira eljutsz.Majd ha kilépész a nagy betüs életbe mutasd meg hogy kel ezt csinálni.
2021. szept. 3. 18:31
 17/39 anonim ***** válasza:
85%
13 as: IMÁDLAK
2021. szept. 3. 18:31
 18/39 anonim ***** válasza:
89%
Van tető a fejed felett? Van tiszta ruhád? Van mit enned? Tudsz iskolába jarni? Ha mind a negy kérdésre igennel válaszoltál, mar jobban élsz mint a magyar lakosság bizonyos százaléka...
2021. szept. 3. 18:32
 19/39 anonim ***** válasza:
88%
De jó, hogy neked ez a legnagyobb bajod, hogy nem mentetek el nyaralni! Van, akinek sokkal rosszabb...
2021. szept. 3. 18:37
 20/39 anonim ***** válasza:
93%
Mi se voltunk soha külföldön, anya már a gondolattol is leizzad. Balatonra meg kb sose mentünk pedig majdnem rálátok az ablakombol. Inkább eldugott helyeken panzióztunk. Sosem zavart
2021. szept. 3. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!