Az osztályba mindenki colt nyaralni külföldön nyáron, csak én nem, én elmehettem egy hétre öreganyámhoz "nyaralni". De ha máskor el is mentünk csak arra a hülye Balatonra.
Szerintem csak troll vagy nagyon kicsi. Nyilván azért nem mehetsz, mert nem keresnek eleget a szüleid, hogy ilyesmiket kifizessenek.
2021. szept. 3. 18:25
12/39 anonim válasza:
Én sem jártam SOHA sehova a szüleimmel nyaralni.
1. Nem is vártam el.
2. 3 felnőtt jegy már nem olyan mókás árú.
3. Már 26 vagyok, saját külön életem van, több országban voltam már,a saját pénzemből. Nem maradtam le semmiről.
2021. szept. 3. 18:27
13/39 anonim válasza:
Eltakarodsz dolgozni, elmész nyaralni saját pénzből, nem pedig a szüleidét osztogatod be és követelőzöl itt pofán verni való stílusban.
Hányingerem van az ilyen elkapatott kis taknyoktól. Azt persze véletlenül sem becsülöd meg, amid van. A Balatonon az emberek százezreket is otthagynak, te meg kvázi ingyen mehetsz, ráadásul a nagymamádhoz, sok embernek nem is él már, nemhogy nyaralni menjen vele.
Egyébként meg állj a szüleid elé, előttük legyél kemény, nyíltan bénázd meg gázozd le őket a fülük hallatára, ne itt pattogj.
2021. szept. 3. 18:28
14/39 anonim válasza:
Én elöszőr 13 évesen voltam Erdélybe, és nem gáz. Engem is zavart, de ez ilyen! :D
2021. szept. 3. 18:28
15/39 anonim válasza:
Én se mentem nyaralni és nem is bánom😁 amúgy meg kit érdekel, hogy az osztálytársaid merre voltak nyaralni?! Féltékeny vagy rájuk és ennyi.
2021. szept. 3. 18:29
16/39 anonim válasza:
Becsült a szüleidet!Még akkor is ha nem ful gazdagok.Valószínű kétkezi munkából élnek.Inkább hálás kéne lenned hogy a Balcsira eljutsz.Majd ha kilépész a nagy betüs életbe mutasd meg hogy kel ezt csinálni.
2021. szept. 3. 18:31
17/39 anonim válasza:
13 as: IMÁDLAK
2021. szept. 3. 18:31
18/39 anonim válasza:
Van tető a fejed felett? Van tiszta ruhád? Van mit enned? Tudsz iskolába jarni? Ha mind a negy kérdésre igennel válaszoltál, mar jobban élsz mint a magyar lakosság bizonyos százaléka...
2021. szept. 3. 18:32
19/39 anonim válasza:
De jó, hogy neked ez a legnagyobb bajod, hogy nem mentetek el nyaralni! Van, akinek sokkal rosszabb...
2021. szept. 3. 18:37
20/39 anonim válasza:
Mi se voltunk soha külföldön, anya már a gondolattol is leizzad. Balatonra meg kb sose mentünk pedig majdnem rálátok az ablakombol. Inkább eldugott helyeken panzióztunk. Sosem zavart
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!