Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Érdemes ezt szóvá tennem?

Érdemes ezt szóvá tennem?

Figyelt kérdés
Anyum szerintem elég bunkó az öccsémmel nem tartja tiszteletben a határait. És ez zavar. Csak ezen a nyáron vagy 5ször nyitott rá kényes szituban. Az egyik bnőm szerint ez nem véletlen. Szerintetek van okom aggódni?

2021. szept. 1. 00:00
1 2
 11/16 anonymousreview60 ***** válasza:
80%
13-17 éves korban egy egészséges fiú naponta, nemritkán 3-szor is kiveri, mert annyira feszít a dolog. Nekem is ilyen volt. Nem bírtam a leckére koncentrálni. Anyád ne abból induljon ki, hogy neki nem viszketett odalent 19 éves koráig!
2021. szept. 1. 09:04
 12/16 anonim ***** válasza:
91%
Érdekes egy család, ahol a srác önkielégítésével foglalkozik anyukája is, nővére is.
2021. szept. 1. 09:05
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Érdemes. Főleg ha az öcséd gátlásosabb fajta, esetleg pont az anyja hülye nyitogatása és az olyankor mutatott reakciói miatt. Nem tudom hány éves lehet, de főleg ha még fiatalabb, nem fog tudni kiállni magáért. Jól jön ilyenkor, ha van valaki aki képviseli az érdekeit, és bizonyítja, hogy nem neki kell szégyellnie magát.
2021. szept. 1. 09:45
 14/16 anonim ***** válasza:
87%
én tuti lecseszném az anyámat ha ezt csinálná
2021. szept. 1. 10:00
 15/16 anonim ***** válasza:
81%
#12 A nővér tuti, hogy nem az öccsének mag a magömlésével van elfoglalva, hanem annak méltóságával, egészséges személyiségfejlődésének megvédésével.
2021. szept. 1. 10:44
 16/16 anonim ***** válasza:
79%
Ajtot be kell zárni, rányitás ellenszere.
2021. szept. 1. 14:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!