Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudnék kibékülni a...

Hogy tudnék kibékülni a lányommal?

Figyelt kérdés
1 éve van együtt a lányom ezzel a gyerekkel, 2 hónapja költöztek össze és most láttuk csak őt élőben először, lehet hogy utoljára is. Lányom beakarta mutatni nekünk, gondoltuk akkor a feleségemmel csapunk egy kis grillezős "bulit", vettünk egy csomó húst és mikor hívott a lányom hogy indulnak hozzánk akkor gyorsan előkészítettünk mindent, hogy már csak grillezni kelljen. Ide is értek, meglepődtem mert láttam a a gyereken hogy tiszta részeg. Később kiderült azért mert előtte való nap jött haza németből a testvére, és a tali előtt meghívta pár felesnyi whiskyre. Na de gondoltam nem baj, elvileg úgyis csak ritkán iszik, előfordul. Első fél órában tök normális volt, normálisan lehetett vele beszélni, majd itt is csak ivott, amivel kínáltuk mindent elfogadott, és akkor kezdett elég kcsög lenni. Előszőr elkezdett feszengeni meg csókolgatta a bicepszét hogy neki mekkora karja van, játszotta a fejét, az aranyóráját nézegette ilyen nagyképű stílusban , közben mutogatta a feleségemnek hogy neki telik ilyesmire, pólóját rángatta meg az arany nyakláncát, közben mondogatta hogy "hó végén is ilyen pacek a báttya". Elég ideges voltam már akkor de még nem szóltam. De csak tovább folytatta, egy csomó nagyképű beszólása volt, végén meguntam és hozzá vágtam a kanalat amivel ettem és megmondtam hogy menjen innen, ekkor nekem akart jönni, lányom nagynehezen lenyugtatta, de egyszer sikerült jól megütnie. Elmentek, majd megmondtam a lányomnak hogy ezt a cigányt többet ne hozza ide. Ekkor megsértődött és azt mondta hogy ő amúgy normális csak elég részeg volt és így jött ki nála ez a dolog, meg hogy alapból ideges volt mert aznap vitázott valamin az apjával. Azóta nem nagyon akar velem beszélni. Tényleg én vagyok a hibás? Miért kellett volna tűrnöm ezt a stílust?

2021. aug. 27. 13:50
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
54%

Ha megnézed a szó használatot, a szövegkörnyezetet, ezt 100% nem egy felnőtt 50-s férfi írta.

Így egy tini beszél/ír vagy egy olyan 20 éves aki aki beleragadt a tinédzser korszakban..

Szóval hagyjuk. Napi kamu.

2021. aug. 27. 23:13
 52/54 anonim ***** válasza:
38%
Sajnos az 51-esnek van igaza.
2021. aug. 27. 23:58
 53/54 anonim ***** válasza:
6%
Oh igen és amint látom a 2 másik reggel meg lepontozza a népet..
2021. aug. 28. 09:23
 54/54 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván én más vérmérsékletű vagyok de addig élne a faszim míg kezet emel bárkire akit szeretek..

Innen te már sajnos csak reménykedni tudsz hogy nem csinálja fel egyhamar a lányodat, akkor jönne csak a csúnya világ

2021. aug. 28. 14:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!