Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek működhet ez így a...

Szerintetek működhet ez így a lányommal?

Figyelt kérdés
Egy udvarban külön lakásban élünk, én a férjemmel ő az unokámmal, ő péntek szombat vasárnap szokott főzni hogy a párja amikor hazajön tudjon vinni hétköznap dolgozni, aki hétköznap nincs itthon, és én nem csomagolnék neki a másik hétre, hétköznap viszont amikor kedvem vab 2-3 alkalommal én főzök és akkor adok a lányoméknak. Szerintetek rendben van ez így?
2021. márc. 21. 11:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen de ezt miért nem vele beszéled meg?
2021. márc. 21. 11:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát én aztán qrvára leszarom, már mef ne haragudjál.
2021. márc. 21. 11:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
🤷‍♀️
2021. márc. 21. 11:59
 4/12 anonim válasza:
100%
De ezzel mi a probléma? Nem akarsz főzni?
2021. márc. 21. 13:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Ki szerint nincs rendben? (Mert biztos, hogy ez ihlette a kérdést.) És aki szerint nincs rendben, miért nincs?
2021. márc. 21. 17:18
 6/12 A kérdező kommentje:
Szerintem, mert egész héten viszont nem főz hanem csak a száját tartja hétvégén meg a férje miatt főz. Azt mondta hogy akkor főzött egész héten amikor dolgoztam, és én is vittem másnap főételt, most a párjának is ezt teszi,na meg ha én akkor főznék párja nem vihetne. És adja a fizetést a férje és ez a minimum. Na meg ő főz 3 napot nem fog még ráadásul hétköznap is. Ha elköltöznek akkor sem fog mindennap csak minden másnap
2021. márc. 21. 22:07
 7/12 anonim ***** válasza:

Hát, nem szimpatikus a te hozzáállásod.

1. Az, hogy egész héten nem főz, ez hazugság. A hét közel felében főz, kicsit több, mint felében nem főz.

2. Ha nyugdíjas vagy, akkor nem értem, miért teher ez neked. Ha ennyire nem akarsz segíteni a lányodnak, akkor miért költöztetek egy telekre?

3. Szerintem is természetes, hogy csomagol a férjének főtt ételt, ha hét közben nincs otthon. (Kivéve, ha eleve senki nem főz, mert mindenki rendelni szokott.)

4. Ha elköltöznek, akkor nyilván magára és a kisgyerekre nem fog naponta főzni. Ez így ésszerű, és aki be akarja osztani az idejét, az igyekszik ésszerűen szervezni a házimunkát.

De ha akkora teher ez neked, akkor miért adsz neki hét közben? Edd te a férjeddel kettesben, ha neked úgy jobban esik. De akkor a férjed helyében azt mondanám, a magam adagját megfelezem a lányommal, ha már a feleségem ennyire nem akar neki adni.

2021. márc. 21. 22:26
 8/12 A kérdező kommentje:
Ezt igy alkudtuk meg, vagy ehhez szoktunk hozzá! Hogy ő hétvégén én hétköznap,csak ezt be is is tartja, én viszont nagyon néha hétvégén is főzök egy fogást!
2021. márc. 21. 22:41
 9/12 A kérdező kommentje:
A vejem pedig a munkahelyen kap reggelit és ebédet, nem gondolnám hogy szükséges még főételt ennie ha végzett, egyrészt amikor még nem voltak egy család a saját anyja sem csomagolt, másrészt kicsit igyis elvan hizva, a férfiak képesek enni más ételt is a főételen kívül.
2021. márc. 21. 22:43
 10/12 anonim ***** válasza:

Abban az egyben egyetértek, hogy ha a vejed kap a munkahelyén ebédet, akkor nem szükséges csomagolni neki.

De ha ilyen helyzetben a feleségem csomagolna nekem pusztán azért, mert szeret, és hogy hazai ízeket ehessek, nekem nagyon jólesne. Nemcsak az étel miatt, hanem a törődés. Azt hiszem, te ezt sosem fogod megérteni...

Egyébként nyilván akkor azt vacsorakor eszi meg. Ha nem azt enné, enne hideget, és lehet, hogy jobban el lenne hízva.

Amúgy semmi közöd hozzá, hogy a lányod csomagol a férjének. Miért akarsz ebbe beleszólni?

2021. márc. 21. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!