Szerintetek működhet ez így a lányommal?
Hát, nem szimpatikus a te hozzáállásod.
1. Az, hogy egész héten nem főz, ez hazugság. A hét közel felében főz, kicsit több, mint felében nem főz.
2. Ha nyugdíjas vagy, akkor nem értem, miért teher ez neked. Ha ennyire nem akarsz segíteni a lányodnak, akkor miért költöztetek egy telekre?
3. Szerintem is természetes, hogy csomagol a férjének főtt ételt, ha hét közben nincs otthon. (Kivéve, ha eleve senki nem főz, mert mindenki rendelni szokott.)
4. Ha elköltöznek, akkor nyilván magára és a kisgyerekre nem fog naponta főzni. Ez így ésszerű, és aki be akarja osztani az idejét, az igyekszik ésszerűen szervezni a házimunkát.
De ha akkora teher ez neked, akkor miért adsz neki hét közben? Edd te a férjeddel kettesben, ha neked úgy jobban esik. De akkor a férjed helyében azt mondanám, a magam adagját megfelezem a lányommal, ha már a feleségem ennyire nem akar neki adni.
Abban az egyben egyetértek, hogy ha a vejed kap a munkahelyén ebédet, akkor nem szükséges csomagolni neki.
De ha ilyen helyzetben a feleségem csomagolna nekem pusztán azért, mert szeret, és hogy hazai ízeket ehessek, nekem nagyon jólesne. Nemcsak az étel miatt, hanem a törődés. Azt hiszem, te ezt sosem fogod megérteni...
Egyébként nyilván akkor azt vacsorakor eszi meg. Ha nem azt enné, enne hideget, és lehet, hogy jobban el lenne hízva.
Amúgy semmi közöd hozzá, hogy a lányod csomagol a férjének. Miért akarsz ebbe beleszólni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!