Hogy tudnék kibékülni a lányommal?
Elképzeltem, hogy a brit királyi palotába hivatalos a barát és így jelenne meg, hogy bemutassák mint partnert.
Őszintén azért ha ez nem kamu, akkor a lányodnak jeleznie kellett volna, hogy egyelőre ne készüljetek mert a párja részeg. Nem hiszem hogy nem érezte kellemetlenül magát a lányod, hogy így jöttek.
Mellesleg neki kellett volna bocsánatot kérnie miután kijózanodott, ha valóban nem szokott inni, csak nem bírja a piát, hogy ezer bocsánatokkal, hogy részegen mutatkozott be első alkalommal.
A te házadba volt ez az egész. Készültetek, vettetek kaját gondolom, cipekedtetek, főztetek, vártátok őket. Van egy íratlan etikett, szóval nem kéne ezt senkinek magyarázni.
A lányod bármennyire nem vallja be, de kifogott egy alfa típusú pasit, aki hát enyhén szólva udvariatlan és proli módon viselkedett.
Bár arról nem tudunk hogy mi volt ezeknek az előzménye, volt e veszekedés a lányoddal, hogy barátja lett. De én úgy olvasom a sorok között, hogy nem.
Kedves 15-ös Szilvi!
Igen, ezek szerint ilyen lennél alapból, amivel semmi baj sincs, elvégre nem vállalhatatlan viselkedésről beszélünk, mint a kérdés esetében. De hát te magad is tudod, hogy gátlásos vagy, nyilván ezért nem mered felvállalni a valós énedet. Hogy miért, azt sajnos én nem tudhatom, hiszen nem ismerlek. Te magad tudod kideríteni. De egyébként nem te lennél az első és az utolsó sem, akinek ilyen gondjai vannak.
Na most a 38-as válasza miatt elbizonytalanodtam.
"Hozzá is tette végén, hogy akkor "szét kellett volna üssön, 60 éves paraszt""
Hogy mondta?
1. "Uram, 60 éves paraszt, nyugodtan leüthetett volna ENGEM"
vagy
2. "Szét kellett volna ütnöm MAGÁT, 60 éves parasztot"
Mert nagyon nem mindegy: az egyik "csak" parasztozás, a másik viszont fenyegetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!