Hogy tudnék kibékülni a lányommal?
1. Szomszédok lehet látták volna, azt még kihívták volna a rendőröket, nem kellett ez.
2. 1-2 sört adtunk csak neki, nem hittem volna hogy baj lesz.
Úgy összevertem volna a helyedben azt a kis gyökeret, hogy beszart volna. Ez az egyik. Másik, hogy volt pofája részegen elmenni hozzátok? Micsoda taplóság.
Nem te vagy a hibás, ha meg a lányodnak ez kell, ő tudja, én biztos nem fogadnám többet a srácot.
Dehogy kellett volna tűrnöd. De tényleg te is hibás vagy, részeget nem alkohollal kell kínálni, hanem ásványvízzel és kávéval. Az első beszólásánál szólni neki, hogy ezt a stílust hanyagolja nálatok. A másodiknál is szólni, a harmadiknál meg megkérni, hogy távozzon.
Nyilván a srác se viselkedett értelmesen, mert ha a barátnőm szüleivel találkozom, akkor előtte természetesen nem iszom. De szerencsétlen ideges volt, aztán a legjobb benyomást akarta rátok tenni, fiatal férfiak meg ilyenkor dicsekednek. Csak épp ha részegek, akkor nagyon nem értik, hogy mivel kéne dicsekedniük. (Mondjuk szerintem nem kéne, de hát egy srácról beszélünk.) Én biztos vagyok benne, hogy most nagyon szégyenli magát.
Szerintem adj neki még egy esélyt. Szólj a lányodnak, hogy szeretnétek a fiút normális állapotában megismerni, hívjátok meg őket megint grillezni vagy valami.
A srác is gáz, de azért te se vagy százas, ha a kicsit részeg embert itallal kínálod és utána azon háborogsz, hogy amivel kínáltátok, mind elfogadta.
Egyelőre nyugodjon le a lányod is, meg te is.
A srácról persze irtó rossz véleményem van: aki a szerelme szüleihez az első találkozásra (fél)részegen állít be, az valami eszméletlen ostoba ember.
Viszont akkor fölvetődik a kérdés, hogy a lányod miért ilyenbe lett szerelmes. Mert az se véletlen ám!
Egyelőre várd ki a végét, hátha előbb-utóbb rájön a lányod, hogy rosszul választott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!