Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudnék kibékülni a...

Hogy tudnék kibékülni a lányommal?

Figyelt kérdés
1 éve van együtt a lányom ezzel a gyerekkel, 2 hónapja költöztek össze és most láttuk csak őt élőben először, lehet hogy utoljára is. Lányom beakarta mutatni nekünk, gondoltuk akkor a feleségemmel csapunk egy kis grillezős "bulit", vettünk egy csomó húst és mikor hívott a lányom hogy indulnak hozzánk akkor gyorsan előkészítettünk mindent, hogy már csak grillezni kelljen. Ide is értek, meglepődtem mert láttam a a gyereken hogy tiszta részeg. Később kiderült azért mert előtte való nap jött haza németből a testvére, és a tali előtt meghívta pár felesnyi whiskyre. Na de gondoltam nem baj, elvileg úgyis csak ritkán iszik, előfordul. Első fél órában tök normális volt, normálisan lehetett vele beszélni, majd itt is csak ivott, amivel kínáltuk mindent elfogadott, és akkor kezdett elég kcsög lenni. Előszőr elkezdett feszengeni meg csókolgatta a bicepszét hogy neki mekkora karja van, játszotta a fejét, az aranyóráját nézegette ilyen nagyképű stílusban , közben mutogatta a feleségemnek hogy neki telik ilyesmire, pólóját rángatta meg az arany nyakláncát, közben mondogatta hogy "hó végén is ilyen pacek a báttya". Elég ideges voltam már akkor de még nem szóltam. De csak tovább folytatta, egy csomó nagyképű beszólása volt, végén meguntam és hozzá vágtam a kanalat amivel ettem és megmondtam hogy menjen innen, ekkor nekem akart jönni, lányom nagynehezen lenyugtatta, de egyszer sikerült jól megütnie. Elmentek, majd megmondtam a lányomnak hogy ezt a cigányt többet ne hozza ide. Ekkor megsértődött és azt mondta hogy ő amúgy normális csak elég részeg volt és így jött ki nála ez a dolog, meg hogy alapból ideges volt mert aznap vitázott valamin az apjával. Azóta nem nagyon akar velem beszélni. Tényleg én vagyok a hibás? Miért kellett volna tűrnöm ezt a stílust?

2021. aug. 27. 13:50
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
93%
Úgy osszevertem volna a helyedben, mint a szart. 🙂
2021. aug. 27. 13:53
 2/54 anonim ***** válasza:
98%
Nem kell tűrni ezt a stílust. De ha alapból láttad, hogy részeg minek kínáltátok még piával? Nem értem. A másik, hogy nem hozza vágni kelletz volna a kanalat, hanem az első eszólásnál szépen elküldeni őket. Ezeket leszámítva, nyilván a srác volt a paraszt.
2021. aug. 27. 13:56
 3/54 anonim ***** válasza:
98%
Hát ne haragudj, ez nagyon gáz. Fiatal lány létemre én is szoktam inni és volt már pár nagyon durva estém de én sosem lennék ilyen agresszív tőle, plusz ha idegen emberekhez mennék először vendégségbe akkor biztos egy kortyot sem innék, de még sokadjára sem. Első benyomás ugye bár. Illem. Szerintem többé ne engedjétek oda ezt a pasit és ezt komolyan mondom. Egy nagy bunkó.
2021. aug. 27. 14:01
 4/54 A kérdező kommentje:

1. Szomszédok lehet látták volna, azt még kihívták volna a rendőröket, nem kellett ez.

2. 1-2 sört adtunk csak neki, nem hittem volna hogy baj lesz.

2021. aug. 27. 14:02
 5/54 anonim ***** válasza:
96%

Úgy összevertem volna a helyedben azt a kis gyökeret, hogy beszart volna. Ez az egyik. Másik, hogy volt pofája részegen elmenni hozzátok? Micsoda taplóság.

Nem te vagy a hibás, ha meg a lányodnak ez kell, ő tudja, én biztos nem fogadnám többet a srácot.

2021. aug. 27. 14:03
 6/54 anonim ***** válasza:
76%

Dehogy kellett volna tűrnöd. De tényleg te is hibás vagy, részeget nem alkohollal kell kínálni, hanem ásványvízzel és kávéval. Az első beszólásánál szólni neki, hogy ezt a stílust hanyagolja nálatok. A másodiknál is szólni, a harmadiknál meg megkérni, hogy távozzon.

Nyilván a srác se viselkedett értelmesen, mert ha a barátnőm szüleivel találkozom, akkor előtte természetesen nem iszom. De szerencsétlen ideges volt, aztán a legjobb benyomást akarta rátok tenni, fiatal férfiak meg ilyenkor dicsekednek. Csak épp ha részegek, akkor nagyon nem értik, hogy mivel kéne dicsekedniük. (Mondjuk szerintem nem kéne, de hát egy srácról beszélünk.) Én biztos vagyok benne, hogy most nagyon szégyenli magát.

Szerintem adj neki még egy esélyt. Szólj a lányodnak, hogy szeretnétek a fiút normális állapotában megismerni, hívjátok meg őket megint grillezni vagy valami.

2021. aug. 27. 14:04
 7/54 anonim ***** válasza:
95%

A srác is gáz, de azért te se vagy százas, ha a kicsit részeg embert itallal kínálod és utána azon háborogsz, hogy amivel kínáltátok, mind elfogadta.

Egyelőre nyugodjon le a lányod is, meg te is.

A srácról persze irtó rossz véleményem van: aki a szerelme szüleihez az első találkozásra (fél)részegen állít be, az valami eszméletlen ostoba ember.

Viszont akkor fölvetődik a kérdés, hogy a lányod miért ilyenbe lett szerelmes. Mert az se véletlen ám!

Egyelőre várd ki a végét, hátha előbb-utóbb rájön a lányod, hogy rosszul választott.

2021. aug. 27. 14:07
 8/54 anonim ***** válasza:
97%
Ez a pasi ha iszik ilyen, hát a lányodnak meg kellene gondolni ezt az összeköltözést. A lányod már most mentegeti még tart a lila köd.
2021. aug. 27. 14:08
 9/54 anonim ***** válasza:
98%
Nem kellett volna tűrnöd. Ez egy igazi tahó. Lehet, hogy hozzávágni nem kellett volna a kanalat, szimplán elküldeni, de gondolom hirtelen felindulásból tetted. Gondolom a lányod elég makacs, nem tudom, hogy lehetne kibékülni, de hátha megjön az esze, és felfogja, hogy ez nem oké.
2021. aug. 27. 14:09
 10/54 anonim ***** válasza:
85%
Cigány vagy csak dühödbe nevezted annak?:)Mert nem mindegy.
2021. aug. 27. 14:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!