Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lehet a lányommal? Beleavat...

Mi lehet a lányommal? Beleavatkoznál?

Figyelt kérdés
Mostanában sokszor olyan kis elvont, szórakozott. 22 éves. Bent maradt a Facebookjaba mikor meglattam, hogy valaki zaklatja. Egy idegen, kép nélküli, ismerős nélküli fickó írogat neki, hogy menjen bele egy szex viszonyba aki státusza alapjan házas. A lányom ahelyett, hogy tiltotta volna, vagy nemleges választ adott volna faggatni kezdte, hogy honnan ismerik egymást. Túl gondolom, vagy lehet valami a lányom füle mögött? Mégis csak úgy kinek irogatnanak allprofilrol ilyeneket napi szinten?!
2021. jún. 11. 20:08
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Már megbocsáss: De attól hogy a lányod, még felnőtt. Ha bele akar menni, akkor az ő sara, de neked semmi közöd hozzá ha odáig süllyed: egy házas ember macája legyen...
2021. jún. 11. 20:13
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy alapvető netikett: Ha valaki nem lépett ki a fiókjából, nem olvasgatunk, hanem kilépünk.
2021. jún. 11. 20:14
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Aha, ezt így hirtelen megláttad.
2021. jún. 11. 20:15
 4/10 anonim ***** válasza:
98%

Nyugi...

Házas ember. Feltehetően nem a saját fényképes profiljából fog írogatni, hanem egy kamu profilból, hogy ez rá vissza ne hathasson ki.

Nekem volt osztálytársamnak volt pár ilyen profilja, hogy ha esetleg születne is képernyő kép vagy valami, akkor ez rá ne hathasson ki. Konkrétan nem tudom milyen módszerrel adta a lányok tudtára, hogy végülis ki ő.

De ez ilyeneknél teljesen általános, nem kell hogy bármiben is benne legyen a lányod ehhez, szimplán vannak ilyen alakok

2021. jún. 11. 20:15
 5/10 anonim ***** válasza:
92%

nem kéne mert eleve nem jó ha közlöd hogy elolvasgattad amiket írtak..

mégis privát és az ő dolga..sokat gondolsz bele

2021. jún. 11. 20:23
 6/10 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem túlgondolod. Én is hasonló korú vagyok, mint a lányod, és őszintén szólva nálam két elég szélsőséges megoldás jönne szóba ilyen esetben. Vagy reflexből letiltanám, vagy én is megkérdezném, hogy mégis honnan ismer. Nem azért, mert bármit is akarnék tőle, de néha szórakoztató ilyen emberek üzeneteit olvasni. Néhány üzenetváltás után biztosan letiltanám, de lehet, hogy egy kis ideig röhögnek rajta magamban.

Egyébként szerintem sem illik mások üzenetét olvasgatni, akkor sem (vagy főleg akkor), ha az egyébként felnőtt gyermekedről van szó. Még akkor sincs hozzá sok közöd, ha valóban bele akarna menni egy ilyen kapcsolatba. Egyelőre ne gondold túl ezt az egészet, ha pedig esetleg mégis beigazolódik a gyanúd, akkor maximum annyit tudsz tenni, hogy elmondod neki nyugodt hangnemben, hogy nem értesz egyet ezzel, de biztosítod arról, hogy szereted. Felnőtt ember, minden más az ő felelőssége.

2021. jún. 11. 20:26
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
Ez gusztustalan, hogy beleolvastál a facebook-jába, remélem szégyelled magad. Majd ha tanácsot kér akkor adsz neki. Kéretlen tanács nem kell és csak magadat járatnád le, hogy közlöd elolvastad az üzenetét. Vagy tedd meg, de soha többet nem fog úgy rád nézni, mint az előtt azt garantált.
2021. jún. 11. 20:28
 8/10 anonim ***** válasza:
86%

"Mégis csak úgy kinek irogatnanak allprofilrol ilyeneket napi szinten?!"

IGEN!

Fiú létemre instán én is kapom napi szinten kamuprofiloktól az intim fotókat/szexinvitálásokat. Az osztálytársaim is. Ebben manapság az ég világon semmi durva nincsen.

2021. jún. 11. 21:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja pont ott volt nyitva, pont véletlenül meglátta.
2021. jún. 11. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:
97%
22 éves. 22! Nem 8.
2021. jún. 11. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!