Hogy tudnék kibékülni a lányommal?
Adtatok neki esélyt bőven, nem az első nem illendő megszólalásánál vágtátok ki, de még a másodiknál sem. Ha ennek ellenére is csak folytatta, takarodjon, ahova akar, a helyedben megmondanám a lányodnak, hogy soha többet nem hozhatja ide.
És nem, nem mentség, hogy részeg volt. Részegen csak az ember valódi énje mutatkozik meg, amit gyáva józanul felvállalni. Na meg már ott kezdődik, hogy hogy mer kulturált vendégségbe ittasan érkezni, pláne a párja szüleihez és ott így viselkedni? Mit képzel, együtt tereltétek a libát, hogy úgy esik be, mint valami haver házibulijába?
14: "Részegen csak az ember valódi énje mutatkozik meg, amit gyáva józanul felvállalni."
hatalmas off .. de az a lány vagyok az elejéről aki írta hogy szokott inni. Engem csak ellazít, több mindent engedek úgy , kevesebb minden zavar és nagyon le nyugtat. akkor én ilyen lennék alapból? mert amúgy meg anélkül igen gátlásos és feszült vagyok.
25/n
Szilvi
Beszéltem a lányommal, tudja ő milyen csak hát szerelmes, amúgy persze hogy nem örülök neki hogy egy cigánnyal jár, sajnos ehhez semmi közöm.
Gyerekkel is beszéltem, nem nagyon bánta meg, ugyan olyan nagyképű volt és lenéző, persze már így józanul csak úgy mert ilyen stílust megengedni hogy a lányom ne hallja. Hozzá is tette végén, hogy akkor "szét kellett volna üssön, 60 éves paraszt"
17: köszönöm a gyors választ :)
kérdező: ezek után szerintem egyértelmű hogy a kapuitoknak zárva kell állnia a f4sz gyerek előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!