Találtam a 16 éves fiam szobájában egy csomag óvszert, kellene bármit tegyek?
Figyelt kérdés
Elsősorban más hasonló korú gyerekkel rendelkező szülők véleményét szeretném kikérni. Ti nem tartanátok ezt korainak? Tudom, hogy nem tenne hülyeséget, és jobb is hogy védekezik, bár nem tudok róla hogy lenne barátnője, de ezek szerint van.2021. aug. 24. 16:58
31/39 anonim válasza:
Nagyfiú már. Porszívózza ő a saját szobáját!
32/39 anonim válasza:
Amúgy helyes,ügyel a védekezésre!
33/39 anonim válasza:
Semmit ne tegyél, kezeld lazán. Természetes,hogy ebben a korban érdekli a szex, vagy szexelt már. Tényleg örülj neki,hogy van ennyi esze, hogy védekezzen. Amúgy ennyi idősen a szobáját is illene saját magának porszívóznia.
34/39 anonim válasza:
Egyáltalán nem korai, és örülj neki. Én lehet, hogy elmondanám neki, hogy megtaláltad, és ha gond lenne vele (mert kiszakadt használat közben) elmondhatja nyugodtan.
35/39 anonim válasza:
Tegyél oda neki még egy pár csomaggal, ne az legyen hogy azért nem vesz, mert nincs rá pénze. Legalább már tudod, milyet használ, olyat vegyél neki.
36/39 A kérdező kommentje:
Nem veszek neki, inkább nem is hozom fel a témát. Inkább nem okozok neki ezzel kellemetlenséget.
2021. aug. 28. 16:59
37/39 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs vele, viszont szerintem alap ennyi idősen, hogy ő takarítja a szobáját.
Rengeteg férfi tök életképtelen miután elköltözik otthonról, pont ezek miatt. Én biztatnám kicsit az önállóságra, legalább a szobában.
38/39 anonim válasza:
nekem régen már 13 évesen volt és gyakoroltam a felhúzását használatát 15 évesen amikor oda jutottam mindent tudtam a védekezésről.
amúgy tragikus, hogy mennyi tudatlan fiatal van aki azt hiszi hogy a megszakításos védekezés biztonságos
39/39 anonim válasza:
Nem biztos, hogy védekezésre használja. Vehette kíváncsiságból is, vagy próbálgatja, mint ahogy előttem is írta valaki. Így nem is biztos, hogy van már barátnője. Úgyhogy ne kombinálj, és ne turkálj a fiad szobájában, meg amúgy sincs közöd hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!