Találtam a 16 éves fiam szobájában egy csomag óvszert, kellene bármit tegyek?
Figyelt kérdés
Elsősorban más hasonló korú gyerekkel rendelkező szülők véleményét szeretném kikérni. Ti nem tartanátok ezt korainak? Tudom, hogy nem tenne hülyeséget, és jobb is hogy védekezik, bár nem tudok róla hogy lenne barátnője, de ezek szerint van.2021. aug. 24. 16:58
1/39 anonim válasza:
Teljesen normális ebben a korban, és tényleg jó hogy legalább védekezik sokaknak ennyi eszük sincs aztán csodálkoznak hogy „hát de én kihúztam időben azt mégis terhes lett”
2/39 anonim válasza:
Örülni, hogy próbál kapcsolatot teremteni, és védekezik!
4/39 anonim válasza:
Megdicsérni őt és magadat is, hogy olyan gyereket neveltél aki felelősség teljesen tud gondolkozni. Amúgy lehet nincs neki csak elővigyázatos hátha kelleni fog és ne akkor keljen kapkodni.
5/39 A kérdező kommentje:
Tehát nem korai?
2021. aug. 24. 17:04
7/39 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri..
ehhez képest viszonyíts..
8/39 anonim válasza:
Személy szerint én annak tartanám és tartom is, de a társadalom nem igazán. Vannak akik ennél is korábban kezdik, 13-14 évesen már normálisnak tartják ezeket a dolgokat.
Vannak normálisak is, lehet a fiad se ilyen, de nem kell kapcsolat hozzá… Egyébként általában ezek ilyen pár hónapos dolgok, utána jön a következő kapcsolat. Megint kiemelném, hogy lehet nem így van.
Szerintem nincs semmi teendőd ezzel kapcsolatban.
9/39 anonim válasza:
#5 Nem korai, bár én is inkább kezdtem volna ismerkedni ennyi idősen, most meg itt vagyok 20 évesen egy önbizalom hiányos fiú, akinek nem, hogy barátnője nem volt még, de beszélgetni nem tud velük.
10/39 anonim válasza:
Ettől még nem biztos, hogy van barátnője. Lehet, csak kíváncsiságból, poénból vett egy csomaggal. Ezt onnan gondolom, hogy én is vettem nagyon fiatal koromban, pedig nem volt barátnőm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!