Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Találtam a 16 éves fiam...

Találtam a 16 éves fiam szobájában egy csomag óvszert, kellene bármit tegyek?

Figyelt kérdés
Elsősorban más hasonló korú gyerekkel rendelkező szülők véleményét szeretném kikérni. Ti nem tartanátok ezt korainak? Tudom, hogy nem tenne hülyeséget, és jobb is hogy védekezik, bár nem tudok róla hogy lenne barátnője, de ezek szerint van.
2021. aug. 24. 16:58
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
69%
16 évesen a fiúk 80%-a már nem szűz.
2021. aug. 24. 17:11
 12/39 anonim ***** válasza:
90%
11 Ez 100%? Mert sokan hazudhatnak is erről a dologról.
2021. aug. 24. 17:14
 13/39 anonim ***** válasza:
93%
Nem korai, tényleg örülj, hogy védekezik.
2021. aug. 24. 17:15
 14/39 anonim ***** válasza:
9%
Még ha barátnő lenne akkor elfogadhatóbb lenne, de ma egy tizenévesnél annyiból tart összefeküdni, mintha az ember elmenne egy nőhöz, kifizeti és azt csinál vele amit még elvállal. Ezeknek nagy a baráti körük, kis csitrik mindig is voltak akik kinéznek maguknak valakit és megkapatják magukat a másikkal.
2021. aug. 24. 17:23
 15/39 anonim ***** válasza:
90%
Tartani annak tartanám, de reális kor hogy 16 évesen már szexelnek. A fiad legalább ésszel csinálja, így nem les nemibeteg, se kamasz-apuka.
2021. aug. 24. 17:37
 16/39 anonim ***** válasza:
85%
Miért kutatsz a fiad a szobájában??! Amúgy, de örültem volna anno, ha anyám talált volna a 16 éves fia szobájában egy csomag óvszert!!!! :)
2021. aug. 24. 17:38
 17/39 Timcsike8686 válasza:
62%
Nem örülök én sem ennek ,hogy itt tartunk mármint a világ...de ez van. Örülj hogy védekezik.
2021. aug. 24. 17:45
 18/39 anonim válasza:
86%

Egy felnőtt lányom van, és kb. ilyen idős fiam.

A lányomnál már 14-15 éves korra befejeztük a lelki-testi felvilágosítást apró részletekben de aztán nem kapkodta el a dolgot.

Fiamnál ugyanúgy de ő még mondta is hogy ő nem tart ott pedig tájékozott.

Nálunk nyílt kommunikáció van nagy meglepetések eddig nem értek. Nem vagyunk túl megengedőek de elnyomóak se.

Próbálunk lelkileg egészséges gyermekeket nevelni.

Nem örülnék még neki, de nem én fogom eldönteni hogy mikor fog ilyesmit nem vizibombaként használni.

2021. aug. 24. 17:58
 19/39 A kérdező kommentje:
Nem kutatok, porszívózni mentem át hozzá, és konkrétan az ágya alá volt behányva.
2021. aug. 24. 17:59
 20/39 anonim ***** válasza:
93%

Egyáltalán nem korai!

De magamból kiindulva az sem biztos, hogy barátnője van!

Lehet, hogy most sokaknak röhejes lesz amit írok, de tini fiú koromban én is vettem óvszert, pusztán csak azért, hogy gyakoroljam, és szokjam, hogy milyen is felhúzva, hogy ne a csaj előtt szerencsétlenkedjek majd az első alkalommal.

2021. aug. 24. 18:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!