Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Találtam a 16 éves fiam...

Találtam a 16 éves fiam szobájában egy csomag óvszert, kellene bármit tegyek?

Figyelt kérdés
Elsősorban más hasonló korú gyerekkel rendelkező szülők véleményét szeretném kikérni. Ti nem tartanátok ezt korainak? Tudom, hogy nem tenne hülyeséget, és jobb is hogy védekezik, bár nem tudok róla hogy lenne barátnője, de ezek szerint van.
2021. aug. 24. 16:58
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem is örülj. Lehet, hogy csak kíváncsiságból vette, szóval nem biztos, hogy használja is. De ha él nemi életet, akkor meg jó, ha védekezik.
2021. aug. 24. 18:13
 22/39 anonim ***** válasza:
10%
Ha meg csak az ágya alá volt behányva, akkor lehet, hogy nem is ő hagyta ott. Talán felvitt két prostit, és ők voltak hanyagok, de ők is csak a fű miatt, amit elszívtak közösen. :))))
2021. aug. 24. 18:27
 23/39 anonim ***** válasza:
91%
Örülj, hogy védekezik. Ugyan még 2 év a nagykorúság, de tombolnak a hormonom
2021. aug. 24. 19:17
 24/39 anonim ***** válasza:
89%
Ne csinálj semmit, örülj, hogy védekezik. Azért már nem olyan korai 16 évesen.
2021. aug. 24. 19:34
 25/39 anonim ***** válasza:
91%
Egyáltalán nem korai. Kíváncsiságból megkérdeztem egyszer anyukámat, ő is 16 évesen vesztette el pedig egyáltalán nem fiatal. És mielőtt valaki ítélkezne, nem kisebbségi és többdiplomás. Ne játszátok már az agyatokat hogy milyen korai. Nem az, és régebben sem számított annak.
2021. aug. 24. 20:50
 26/39 anonim ***** válasza:
95%
Ha korai is lenne, mit tudsz csinálni? Azt mondod, Pistike nem szabad? Gondolod hallgatna rád? Ugyanúgy csinálná, csak jobban eldugná a gumit :D
2021. aug. 24. 20:56
 27/39 anonim ***** válasza:
21%
Ágy alatt tartani az óvszer... fura.
2021. aug. 24. 21:39
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Ugye? Az én anyám elbeszéléseiből ítélve is 16-17 éves kor volt a szüzesség elvesztésének átlagos ideje már 40 évvel ezelőtt is. Nagyanyámék meg már tizenéves koruk vége felé nemhogy szexeltek, rögtön házasodtak is. Mi a fenéről beszélünk, milyen fiktív korszakban volt korai a 16?

Mondom ezt úgy, hogy én 21 évesen veszítettem el, amiről egyébként felvilágosítom a tisztelt publikumot, hogy - nem halálosan ugyan, de azért már egyértelműen - későinek számít (addigra már inkább a komoly kapcsolatban kéne némi tapasztalatot szerezni, mivel nincs messze a megállapodáshoz ideális kor, és jobb ha az ember nem elsőbálozó naiv hülyeként köt ki valaki mellett). Tehát nem a saját "erkölcstelenségemet" védem.

Kérdező, a gumit kiadják barátnő nélkül is. Ha nem tudsz róla, hogy van csaj, akkor valószínűleg csak arról van szó, hogy a fiad nem akkor akart először gumit látni, mikor már élesben tudni kéne felhúzni. De örülj neki, hogy használni (sőt jól használni!) akarja majd, amikor kell.

2021. aug. 24. 22:16
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy felelősen védekezik. Ez az intim szférája. Ha nem kérdez, ne válaszolj. 🙂
2021. aug. 24. 23:56
 30/39 anonim ***** válasza:
80%
Nézd meg a szavidejét, ha lejárt akkor cseréld.
2021. aug. 25. 05:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!