Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Zavarna, ha a fiatoknak...

Zavarna, ha a fiatoknak nagyon sok barátnője lenne, sok lányt vinne haza, gyakran váltogatná őket?

Figyelt kérdés

Lányos szülőknél ilyenkor egyértelmű a kiakadás.

Na de fiús szülőként mit szólnál?

Főiskolás korú srácról van szó. (Nem az én gyerekem)

ma 13:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Igen, mivel nem szeretem, ha idegenek vannak a lakásomban. És elgondolkodnék magamban, hogy valamit nagyon elszúrtam, ha erre van igénye...
ma 13:47
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

Attól függ, hogy mi a kérdés: az zavar-e, hogy átjáróház a lakásom, vagy az, hogy nem bír megmaradni egy lány mellett.

Az elsöt könnyen meg lehet oldani: beszélni kell vele és meg kell kérni, hogy csak azt hozza fel, akivel komolyan gondolja.

A másodikhoz úgy gondolom, hogy szülöként sincs semmi közöm. Föiskolás, már nagykorú, a véleményemet meg nem kérdezte.

ma 13:52
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Igen, mert a gyakori váltogatás fiúknál is gond, nem csak lányoknál.
ma 13:58
 4/11 Katona Dius ***** válasza:
55%
Az nem zavarna, ha válogatná a nőit. Amíg megfelelően védekezik és nem az én házamba hozza őket. Nem egy bordélyt üzemeltetek. Ha nagyfiú és kergeti az újabbnál újabb nőket, akkor oldja meg a kufirc helyszínt.
ma 14:08
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
Hozzánk biztos nem hozna lányokat, nem átjáró ház vagy kuplejár a miénk
ma 14:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mert kiégett lotyó lesz, mint a hasonszőrű lányok, csak férfiként.

Ellene semmit nem lehet tenni, ez egy ilyen típus, láttam az évtizedek alatt az életben.

ma 14:16
 7/11 anonim ***** válasza:
66%
Igen. Haza azt hozhatná, akivel minimum 3 hónapja együtt van.
ma 15:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Igaz nekem nincs gyerekem de már nem is lesz. Én nem engedném. Csak azt hozhatná haza akivel tényleg komolyan gondolja.
ma 15:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Én alapból úgy nevelném, hogy csak a komoly barátnőit mutassa be nekem. A többit meg nincs értelme. De ilyen egyéjszakásokat amíg nálam lakna elfelejthetné, mert nem fogok bordélyt nyitni a saját lakásomban.
ma 15:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Fiam és lányom is van, mindkettőre vonatkozik az, hogy nem hozhatnak haza minden idegent, inkább csak a komolyabb partnereket. Egyik miatt se lesz átjáróház az otthonunk és nem akarok hetente idegeneket kerülgetni.
ma 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!