Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleimmel vagy velem...

A szüleimmel vagy velem értetek egyet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy a szüleimnek van egy (szerintem és a testvéreim szerint) fura szokása. Bármikor a nappaliban vannak ketten, tök mindegy, hogy mi ott vagyunk-e, apám nagyon sokszor anyám fenekét csapkodja, volt, hogy már fordítva is megtörtént. Ez még nem is olyan gáz.

De volt már sajnos olyan, hogy amikor éppen szeretkeztek a szobájukban az nekünk a testvéremmel és az unokatesómmal végig kellett hallgatnunk, úgy, hogy az unokatestvéremnek fogalma sem volt, hogy ez mi, én meg csak hebegtem-habogtam, nem mondtam neki semmit, ez nem az én dolgom.

Másszor pedig, a tesóm mesélte, hogy be akart menni a fürdőszobába, amikor is azt látta, hogy a szüleink ott csinálják. Nyitva volt az ajtó a beszámolója szerint. Szerencsétlen gyerek kb. 9 éves volt, eléggé kiakadt.

Ezt felhoztuk még akkor édesanyámnál, mire a válasza az volt, hogy valamikor nekik is kell csinálni. Ezt meg is értem, de kicsit diszkrétebben is lehetne.

Aztán szüleink szerint, minket nagyon érdekel az ő szexuális életük, ezért is akadunk ki ennyire az ilyeneken. Igen persze, az nem baj, hogy a hányinger kerülget.

Ezeken kívül még elég sok alkalommal végig hallgattuk őket, de amit említettem, az volt a leggázabb.

Szerintem pedig semelyik gyereknek nem szabadna végighallgatni ahogyan a szülei kamatyolnak. Értem, hogy ez egy természetes dolog, de ránk nem lehetnének tekintettel?

Ti hogy vélekedtek erről?

2021. aug. 18. 20:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
24%
Ők perverzek, direkt az izgatja őket, hogy így titeket is passzívan "bevonnak" a szexbe.
2021. aug. 18. 20:55
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
Hát.. Még a fenékcsapkodással nincs baj, anya-apa is szokta csak úgy viccesen,ölelkezni is szoktak előttünk. Viszont ez a szex dolog elég kivetnivaló, elég sokszor traumát okozhaz ez gyerekekben.
2021. aug. 18. 20:56
 3/16 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
78%

Ajajj. Szerintem a szüleitek pont erre izgulnak fel, hogy nyitott ajtónál csinálják :/ Kicsit beteg.

A 9 éves tesódnak nyugodtan elmondhatod, hogy ilyenkor semmi rossz nem történik és teljesen természetes a szexualitás, de amikor éppen hallja a szüleit, akkor inkább menjen távolabbi helységbe, hogy ne zavarja őket.

Sajnos egy gyermekben ez elég komoly sérüléseket tud kelteni, ami miatt akár a saját suexuális élete is probléma lehet.

Szerintem a szüleiddel ebben nem fogtok megállapodni, ők ezt csinálni fogják ezentúl is.

2021. aug. 18. 20:56
 4/16 anonim ***** válasza:
84%

Sajnos en is hallgattam mar vegig oket egy ejszaka mikor nem tudtam aludni. Masnap nem mondtam nekik de nem is nagyon szoltam hozzajuk csak puffogtam, ok nem tudtak miert. Iszonyu kellemetlen volt egy legterben lenni veluk. Aterzem a helyzetet.

Teljesen egyetertek veled. Nem tudom te milyen idos vagy de mindenkepp ulj le veluk beszelni, hogy nem baj ha csinaljak csak probaljak meg diszkretebben mert nektek ez kellemetlen.

2021. aug. 18. 20:57
 5/16 A kérdező kommentje:

#3, kicsit félreérthetően írtam, most már 13 éves a testvérem, csak az a gáz, hogy van egy 8 éves öcsénk is, és ő szintén tudja, hogy miről van szó, ő is hallotta már őket:/

#1, ezt nagyon nehezem hiszem el, sőt, el sem akarom hinni.

2021. aug. 18. 20:59
 6/16 anonim ***** válasza:
28%
Miért, szerinted mi az oka, ha tudják, hogy halljátok? Mi más, mint hogy élvezik a helyzetet?
2021. aug. 18. 21:46
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Tudod mit? Menj be hozzájuk, és közöld, hogy évek óta az összes gyerek kényszerűen hallgatja a párzásukat, és kérdezz rá, hogy miért kényszerítenek ennek a hallgatására, ez őket feldobja szexuálisan? Így csak ilyen lightos szexjáték vagytok mind, amíg nem teszel ellene.
2021. aug. 18. 21:48
 8/16 anonim ***** válasza:
98%
Mondjuk kamatyolhatnának diszkrétebben is.
2021. aug. 18. 22:36
 9/16 anonim ***** válasza:
72%
Kerdező elsőt (hatost) lepontozod, hetest nem, pedig ugyanazt mondja, csak hosszabban. Nyugodtan lepontozhatsz engem is, mert a szüleid biza perverzek, erre IS izgulnak, hogy halljatok es zavarba jöttök. Attól még biztosan jó emberek de ez amit csinálnak nagyon rossz. (48/N)
2021. aug. 18. 22:52
 10/16 anonim ***** válasza:
94%
Itt inkább az a baj, hogy nem is próbálják rejtegetni, és nem csak nincsenek veletek tisztelettel, de nem is akarnak. Vagy ősbunkók, vagy tényleg a lebukásra izgulnak.
2021. aug. 18. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!