Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleimmel nem tartom a...

Szüleimmel nem tartom a kapcsolatot, anyósomék szerint viszont el kéne hívni őket a lagziba. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Rosszul bántak velem, páromat is lenézték, állandóan csak a pénzemre hajtottak, holott én tőlük soha nem kaptam semmi extrát. Bántalmazó környezet volt mind fizikailag mind lelkileg. Azokat a rokonokat sem hívom meg, akik szerint ezek után még én vagyok a szar. Kifele ment a képmutatás, a mintacsalád... De a valóságot csak azok tudják, akik látták milyenek valójában. Igazából anyámmal még szólok ha találkozunk, de a családjával nem, apámmal viszont nem is köszönünk, de a családjával jóba vagyok. Ők tudják, hogy nem hívom meg őket, de nem hallottam, hogy bárki nemtetszését fejezte volna ki.

Szerintetek is meg kéne hívni őket? A téma úgy is csak az lenne, hogy mennyit köszönhetek én nekik, meg milyen jó gyerekkorom volt, és játszanák magukat, tetszelegnének, és még a végén úgy adnák elő, mint ha valamit is segítettek volna benne, pedig nem.

2021. aug. 17. 20:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%

Nem hívnám meg.

Én azt tapasztaltam (egy mindenképpen diszfunkcionális családban felnőve), hogy aki nem így nőtt fel, hanem normális családban, az egyszerűen el se tudja képzelni, hogy milyen az, ha szar családban nő fel.

2021. aug. 17. 20:55
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ők a te ágadról vannak,jogod van dönteni arról,hogy jöjjenek-e az esküvőre,vagy ne.

Szóval ha te azt mondod,hogy ők ne jöjjenek,akkor ne jöjjejenek,akárki akármit mond.

Egyébként én sem hívnam meg őket.

2021. aug. 17. 20:59
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne hívd meg őket, ha nem akarod. Anyósodnak semmi köze hozzá, meg lehet neki mondani, hogy ne szóljon bele.
2021. aug. 17. 21:08
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Megbánnád, ha meghívod őket.
2021. aug. 17. 21:20
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem erőlködik anyós, csak már többször említette, hogy "csak a szüleid", meg "illene". Igazából ők is csak a szépet és jót tudják, mivel régről ismeri őket.
2021. aug. 17. 21:41
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

A te esküvőd, a te "oldalad", tehát azt hívsz meg onnan, akit akarsz. Azért mert valaki a világra szrt, már bocsánat, attól te nem tartozol nekik semmivel ilyen élet után.

Valószínűleg , ha ott lennének, akkor benne lenne ez az egész feszültség a levegőben, életed egyik legszebb napját ne rontsa el egy ilyen.

2021. aug. 17. 22:00
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sem hívnám meg azt, akit nem szeretnék. Hogy jön valaki ahhoz, hogy tanácsokat ad nekem a családomról, holott én nőttem fel velük és elhiheti mindenki, nem hobbiból nincs gyakorlatilag családom, hanem mert egy nagyon fájdalmas döntés volt ez számomra, amit nem dacos kisgyerekként hoztam meg egyik napról a másikra. Ezek után nekem ne akarja senki a sebeimet tépkedni ilyen hülyeségekkel a nagy napomon, mert szájbavágom.
2021. aug. 17. 22:16
 8/17 anonim ***** válasza:
91%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..

Pont ma tettek fel kérdést erről. Tanulságos és a hozzászólások is. Ne hagyd magad, nem vagy birka.

2021. aug. 17. 22:18
 9/17 anonim válasza:
86%
Ezek alapján szerintem ne. Mert a lagzin csak frusztrálva éreznéd magad tőlük , és nehogy már a te napod tegyék tönkre . Oka is van ,hogy miért nem hívod meg őket , tehát nem lehetne aztmondani hogy te vagy a rossz.
2021. aug. 17. 23:49
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne hivd emg ha nem szeretnéd.
2021. aug. 18. 04:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!