Elég rossz a kapcsolatom a szüleimmel .Javulni fog ez idővel?
Nagyon sok pszichés beteg nem kezelteti magát, nem kell ahhoz diagnózis, hogy valakin látszódjon, hogy baj van a fejében. Van, amihez elég a józan ész is... Nekem anyum borzasztó paranoid, meggyőződése volt, hogy a szomszéd őt hallgatja egész áldott nap, azért jár ki az erkélyre, hogy utána hallgatózzon, csak minimál hangerőn lehet nálunk tv-zni és a beszélgetés is annyira halk kell, hogy legyen, hogy az szinte suttogás. A normál hang nála már kiabálás. Ő magát persze nem találja ilyen téren betegnek, mi meg nem hurcibálhatjuk el akarata ellenére pszichiáterhez, ő meg van győződve róla, hogy az az igaz, ahogy ő gondolkodik.
Kérdező sajnos nem, az ilyen dolgok nem múlnak el. Én sokszor hittem azt, hogy anyum változott, javult az állapota, de sajnos nagyon nem.
Aha. A saját pszichológusod a te elmesélésed alapján diagnosztizált...
Elég fura....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!