Mit tegyek, ha anyukám a válás után megőrült, 2 pasija
van egyszerre?
Figyelt kérdés
Anyukámék elváltak, azóta anyukámnak 2 pasija lett, ez már 2 hete így van, állítólag nem tud dönteni. Elmegy velük randizni, van, hogy náluk is alszik. Nagyon szomorú vagyok miatta, mit tegyek? Eddig egyáltalán nem volt ilyen, sőt nagyon példás háziasszony volt a mostohaapám mellett, akivel 15 évig voltak házasok, azért váltak el, mert a mosthaapám elkezdett inni és elfuserálta a pénzt, nem változott jó irányba. Engem ellát, de féltem őt. Nem házas férfiak ezek, hanem szinglik, de akkor is féltem. Segítsetek, hogy mit tegyek!
Figyu, anyád kiéli magát. Éveken át hű volt egy férfihoz, most had élvezze kicsit a szexet. Más meg egy hapit nem tud összeszedni 40 évesen, neki kettö is jutott. Én azt mondom, használja ki a szabadságot. Te még fiatal vagy, nem voltál senkivel együtt nemhogy 15, 5 évig se. Nagyon sok idő az. Nagyon sok lemondással.
Majd eldönti melyik kell neki. Én se kapkodnám el, ha arról lenne szó, hogy kivel húzok le újabb 15 évet.
2021. aug. 16. 10:34
22/32 anonim válasza:
Figyelj, elszámolnivalója max. a két palival van, és csak akkor, ha hazudik nekik.
Anyukád boldog, szórakozik. Örülj neki.
2021. aug. 16. 14:29
23/32 anonim válasza:
Nem értem a problémát.
Mi a baj? Majd dönt ha akar. Remélem úgy dönt, higy megtartja mindkettőt.
2021. aug. 16. 14:46
24/32 anonim válasza:
Kérj tőle tippeket hogy hogy kell két pasit megfogni egyszerre :)
2021. aug. 16. 14:48
25/32 anonim válasza:
válasszon anyukád, amelyikel jobban kijön. anyukád szülni is fog a párjának?
2021. aug. 17. 08:41
26/32 anonim válasza:
16-os!
Milyen legtöbb helyen? Nálatok meg a rokonságodnál?? Az nem a legtöbb hely.
2021. aug. 17. 17:23
27/32 anonim válasza:
A 19-esnek igaza van.
23-as!
”Remélem úgy dönt, higy megtartja mindkettőt”
Miért reméled? Amúgy is, nem mindegy neked?
2021. aug. 17. 17:25
28/32 anonim válasza:
Én is remélem hogy megtartja mind a kettőt, vagy beújít melléjük egy harmadikat is.
2021. aug. 17. 22:22
29/32 anonim válasza:
"Jó háziassxony = cselèd"?? ..."Most legalàbb nőnek nézik"... na igen. Az ismerkedő oldalakon paralel 9 pasit is lehet paralel összeszedni. Azok aztàn nőnek nézik a nőket... Nagyon okos ès naìv hozzàszòlàsokat lehet olvasni.
2021. aug. 23. 08:08
30/32 anonim válasza:
A legnaívabb a tiéd 😉
10 évig éltem az exemmel. Igen a végén kb már (nem cseléd, mert az kap fizetést) az anyja voltam.
Mikor ismerkedni kezdtem, nem az volt a célom h újra férjet keressek.
Igen. Nő ként bántak velem. Tiszteltek, udvaroltak, kényeztettek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!