Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyukám a...

Mit tegyek, ha anyukám a válás után megőrült, 2 pasija van egyszerre?

Figyelt kérdés
Anyukámék elváltak, azóta anyukámnak 2 pasija lett, ez már 2 hete így van, állítólag nem tud dönteni. Elmegy velük randizni, van, hogy náluk is alszik. Nagyon szomorú vagyok miatta, mit tegyek? Eddig egyáltalán nem volt ilyen, sőt nagyon példás háziasszony volt a mostohaapám mellett, akivel 15 évig voltak házasok, azért váltak el, mert a mosthaapám elkezdett inni és elfuserálta a pénzt, nem változott jó irányba. Engem ellát, de féltem őt. Nem házas férfiak ezek, hanem szinglik, de akkor is féltem. Segítsetek, hogy mit tegyek!
2021. aug. 15. 19:59
1 2 3 4
 1/32 anonim válasza:
74%
De jól teszi...
2021. aug. 15. 20:04
 2/32 anonim ***** válasza:
75%
Mond neki hogy tartsa meg mind a kettőt.
2021. aug. 15. 20:08
 3/32 A kérdező kommentje:
Jó lenne, ha lenne új párja, de csak 1 és az normálisan
2021. aug. 15. 20:09
 4/32 anonim ***** válasza:
95%
Várd ki, amíg dönt, adj neki időt.
2021. aug. 15. 20:13
 5/32 anonim ***** válasza:
90%
Tényleg azt hiszed, hogy ebben neked KELL intézkedni?????
2021. aug. 15. 20:16
 6/32 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy rossz legyen neki
2021. aug. 15. 20:24
 7/32 anonim ***** válasza:
81%
Hány éves vagy, Te aranyos aggódó gyerek? Mert ha gyerek vagy még, akkor azért ne szólj bele anyukád dolgába, ha meg felnőtt vagy már, akkor azért ne szólj bele! Bízz benne, hogy ha az anyukád elvált a részeges férjtől , akkor tudja , hogy mi az ő érdeke.... Ha rendesen 'ellát téged' akkor azt is tudja, mi a Te érdeked, szóval nem kell neki segíteni:) De ha nagyon segíteni akarsz, akkor lásd el magad, hogy ő több időt tölthessen a partnereivel és könnyebben tudjon dönteni. Ha meg megtartja mindkettőt, akkor pláne szüksége lesz szabadidőre, ebben segíthetsz neki! ( De most komolyan, ez nem a Te dolgod...)
2021. aug. 15. 20:31
 8/32 anonim ***** válasza:
24%
Tényleg teljesen megőrült.
2021. aug. 15. 20:32
 9/32 anonim ***** válasza:
77%
Egészségére. Válogasson ha megteheti. Amíg nem hazudozik a pasik szemébe, addig oké a dolog.
2021. aug. 15. 20:38
 10/32 anonim válasza:
34%
Egyszerre csak egy párja legyen és válaszon minél hamarabb.
2021. aug. 15. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!