Válás után hogyan viszonyul a gyereked a különélő szülőhöz? Családtagként tekint rá?
Figyelt kérdés
Ha rajzot készít a családjáról akkor rárajzolja a különélő szülőt is? Mondd olyat, hogy ő már nem családtag?2021. júl. 5. 18:35
1/8 anonim válasza:
Hát már nagyobb szóval neki inkább csak pénzforrás az apja. Amióta
kamaszodik akkor találkozik vele ha pénz kell neki. Régebben szoros volt a kapcsolatuk a válás és különélés ellenére.
2/8 anonim válasza:
Ha az egyutt elo szulo nem forditja szembe szandekosan a gyereket a masik szulovel es ha a gyerek korabban jo kapcsolatot apolt a masik szulovel akkor szerintem nem valtozik semmi.
3/8 A kérdező kommentje:
2: nincs az apja ellen nevelve, a kapcsolatuk mindig is hullámzó volt. De alapból inkább anyás, 9 éves gyerekről van szó. Ledöbbentem, amikor mondta, hogy nem tekinti a családja részének az apját, és nem tudom, hogy ez "jogos"-e?
2021. júl. 5. 18:55
4/8 anonim válasza:
A gyereknek az a család aki vele él. Nálunk is a 8 éves jobban szereti a nevelőapját akit 2 éve ismer mint a vérszerintit aki 5 évigminden nap ott volt vele.
5/8 anonim válasza:
Azert nem hiszem hogy attol meg "ki lehet valakit tagadni" mert eppen kulon el. Viszont ha mar korabban sem volt jo a kapcsolat akkor csak tavolabb kerultek egymastol ezzel. Plusz lehet hogy ugy erzi ezzel ugymond "elhagyta" az apja.
6/8 anonim válasza:
Igaza van a gyereknek.
Van neki anyja, apja, de a család csonka család, (közismert elnevezés) mert klasszikus felépítés megszűnt.
7/8 anonim válasza:
Attol függ mekkora az a gyerek, a gyerek nem ésszel méri fel a dolgokat, ritka hogy megutálja valamelyik sülőjét a válás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!