Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan találom meg az apám?

Hogyan találom meg az apám?

Figyelt kérdés
szüleim elvátlak mielőt megszülettem hogy tudok vele kapcsolatot teremteni?

2021. jún. 29. 21:34
 1/9 anonim válasza:
86%
Kérdezd ki anyukádat,hogy hogyan hívják és esetleg,hogy hol él stb.vagy van-e testvére és,ha fent van valamilyen közösségi oldalon írj rá,vagy ha megtudod szerezni az lakhelyét akkor akár menj oda személyesen.
2021. jún. 29. 21:40
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi majd ha hazaér meg kérdezem ha skierült valami akkor irok szurkoljatok
2021. jún. 29. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

Fordulj a népességnyilvántartáshoz. Személyes adatok alapján kiderítik a lakhelyét, és értesítik, hogy szeretnéd felvenni vele a kapcsolatot.

[link]

2021. jún. 29. 21:49
 4/9 anonim ***** válasza:
10%
Nekem hihetsz, lehet hogy teljesen megváktozott, vagy amire kevés az esély hogy kedves marad mikor megtalálod, de nem olyan lessz amire számítasz, ez szinte biztos, lehet hogy csalódás lessz.Biztos van oka amiér csak úgy elment.
2021. jún. 29. 21:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Valami nyoma csak maradt, legalább egy név, és hogy hova valósi volt.
2021. jún. 29. 22:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok, ez a pontos link a tudnivalókról:

BM Adatszolgáltatás - Kapcsolatfelvétel hozzátartozóval, régi baráttal, ismerőssel

[link]

2021. jún. 29. 23:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Apád beleegyezése szükséges a kapcsolatfelvételhez. Mivel születésed óta nem érdeklődött irántad, nem kizárt, hogy most sem fog, de gondolom, erre fel vagy készülve. Tudott édesanyád terhességéről, amikor elváltak? (Ha igen, legalább anyagilag támogatott titeket?)

Létezik egy másik, viszonylag költséges módszer is: a magánnyomozó.

2021. jún. 29. 23:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy hasonló történetem, bar nálam hála Istennek apukamnak jott meg az esze 😃 először szerintem anyukádat kérdezd meg rola , es ha van testvere v rokona akit ismer/ismersz először azzal ,majd az o segitsegukkel probald apukaddal felvenni a kapcsolatot, viszont ha o ezt nem szeretne , akkor sajnalom de ne eroltesd vele a kapcsolat kiepiteset( ez csak egy jo tanacs es remelem h semmi serto nincs benne , ha igen akkor sajnalom , nem akartalak bantani😢) koszi h elolvastad

Barni🤓

2021. jún. 29. 23:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Majd ird le ha van vmi
2021. jún. 30. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!