Milyen emberek lehetnek azok, akiknek a kamasz gyerekeik terrorizálnak, szívatnak másokat az iskolában?
Természetesen kezet emelnék, bár egy 15 éves kamasz már nem gyerek, tehát végső soron nem gyerekre emelek kezet.
Vagy szerinted az jól van az, hogy az a szadista kis nyikhaj, abban leli örömét, hogy az én gyerekemet kínozza? El nem tudom képzelni, milyen ember lehetsz te, aki ilyen vérlázító dologban még ügyelsz más elcseszett, szadista gyerekére.
Remélem, soha nem lesz belőlem ilyen szülő, mint amilyennek te tűnsz!
[Ha a saját sérelmeim akarnám megtorolni, akkor felkeresném azokat, akik bántottak, de azzal nem foglalkozom.]
Áhh, mindegy. Felesleges erről vitátni, úgysem győznénk meg egymást! Azért annyit hozzátennék még, hogy bár oroszlánként védeném a gyerekemet (és fogom is), ha a másik nem okozott neki olyan fájdalmat, és látszik rajta, hogy van valamennyi esze, akkor talán megpróbálnék normálisan beszélni vele.
De nagy szívatások voltak, ráadásul az illető velem szemben is tiszteletlen, akkor bizony kapna egy simogatós pofont, és gondoskodnék arról, hogy ne legyen vele gond. :D Talán még az apja is megköszönné ezt nekem. Ennyit erről.
Na, de szerintem OFF.
A vitának nincs értelme, a kötekedés meg gyerekes.
Ebben a topikba viszont jöhetnek válaszok:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!