Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen emberek lehetnek azok,...

Milyen emberek lehetnek azok, akiknek a kamasz gyerekeik terrorizálnak, szívatnak másokat az iskolában?

Figyelt kérdés
A szülő mossa kezét, hogy ő elmondta, mi a helyes megoldás, nem tud mit csinálni, és ráhagyja?
2021. aug. 15. 06:12
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 A kérdező kommentje:

Természetesen kezet emelnék, bár egy 15 éves kamasz már nem gyerek, tehát végső soron nem gyerekre emelek kezet.

Vagy szerinted az jól van az, hogy az a szadista kis nyikhaj, abban leli örömét, hogy az én gyerekemet kínozza? El nem tudom képzelni, milyen ember lehetsz te, aki ilyen vérlázító dologban még ügyelsz más elcseszett, szadista gyerekére.

Remélem, soha nem lesz belőlem ilyen szülő, mint amilyennek te tűnsz!

[Ha a saját sérelmeim akarnám megtorolni, akkor felkeresném azokat, akik bántottak, de azzal nem foglalkozom.]

2021. aug. 15. 17:40
 52/61 A kérdező kommentje:
Egyébként 50-es, válaszolhatnál a 46-os kommentben feltett kérdéseimre. Ne csak egyénileg kommentelj ide, légy férfi/nő, és válaszolj egyenesen.
2021. aug. 15. 17:44
 53/61 A kérdező kommentje:

Áhh, mindegy. Felesleges erről vitátni, úgysem győznénk meg egymást! Azért annyit hozzátennék még, hogy bár oroszlánként védeném a gyerekemet (és fogom is), ha a másik nem okozott neki olyan fájdalmat, és látszik rajta, hogy van valamennyi esze, akkor talán megpróbálnék normálisan beszélni vele.

De nagy szívatások voltak, ráadásul az illető velem szemben is tiszteletlen, akkor bizony kapna egy simogatós pofont, és gondoskodnék arról, hogy ne legyen vele gond. :D Talán még az apja is megköszönné ezt nekem. Ennyit erről.

2021. aug. 15. 18:26
 54/61 anonim ***** válasza:
75%
Vagy te kapnál az apjától egy jókora fülest, és azt hinnéd, hogy újból terrorizálnak:)
2021. aug. 15. 19:01
 55/61 A kérdező kommentje:
Felőlem jöhetne az egész család, ha a gyerekemről lenne szó, nem félek senkitől. Csak arra kellene ügyelnem, hogy a rendőrség ne találjon rajtam fogást. Bár azok után, amit kapnának tőlem, nem hinném, hogy hosszabb történtetet szeretnének velem. Elég oda a kiállásom.
2021. aug. 15. 19:55
 56/61 A kérdező kommentje:

Na, de szerintem OFF.

A vitának nincs értelme, a kötekedés meg gyerekes.

2021. aug. 15. 19:57
 57/61 A kérdező kommentje:

Ebben a topikba viszont jöhetnek válaszok:

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

2021. aug. 15. 19:58
 58/61 anonim ***** válasza:
33%
Szívatni csak úgy lehet valakit, ha az engedi. Aki gyenge, az szenved és szenvedjen is . Ezeknek a szüleik lehetnek alkoholisták, ..hasonlók
2021. aug. 15. 20:18
 59/61 anonim ***** válasza:
64%
A tv és Pár közösségi oldal tele van azzal a hírrel hogy öngyilkos lett egy 16 éves középiskolás fiu, amiért az osztálytársai piszákálták! Nem tudni ki, hogyan éli meg azt, hogy mindennap bántsák, terrorizálják, fenyegetik! Ő öngyilkos lett nem bírta tovább! Hol voltak a tanárok? Talán tudtak róla csak épp tojtak rá! Késő ilyenkor sajnálkozni, tenni kéne az iskolai bántalmazások ellen! A szülőknek és a tanároknak pedig jobban figyelni.
2021. szept. 9. 10:39
 60/61 anonim ***** válasza:
100%
Megdöbbentő ez az eset is.
2021. szept. 9. 12:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!