Szülők, hogy dolgoztátok fel, hogy kamasz gyereketek nemi életet él? 37/N
Nem biztos hogy szexel!
Felkészült az biztos és optimista.
A lányokat szereti.
Én nem szólnék neki lehet hogy iszonyat kellemetlen helyzetbe hoznám.
Ne szólj neki, mert kamasz és nagyon kellemetlen lenne neki! Sokáig utálna is egyébként.
Persze ez attól függ, hogy milyen a kapcsolatotok. Mert ha van olyan anya-fia kapcsolat, akkor lehet beszélni róla, de akkor már Ő mondta volna neked, szóval szerintem nincsen.
Most kezdik érdekelni egyre jobban a lányok, nem kevesen 15 évesen már szexelnek ha tudna, bár inkább a lányokra jellemző sajnos általában. De fiúknál sem ritka a mák világban.
Lehet, hogy óvszerben veri ki és ennyi. De az is lehet, hogy elég nagy kárral rendelkezik és imádják a lányok, vagy az idősebb nők.
Emlekszem egy ismerősömnek a fia 15volt, de van 20as kár volt alatta. Az elvált anyukákat dugdosta. :D Apja büszke volt rá, de az anyja ki volt akadva mikor megtudta. :D
Egyébként meg 14-15 évesen a suliban is kapnak óvszert, mondjuk síkosítót nem tudom, már lehet azt is adnak mellé.
Felvilágosító órákon adnak. A fiam is hozott haza vagy 7db-ot a suliból.
Ő mondta nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!