Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, hogy dolgoztátok fel,...

Szülők, hogy dolgoztátok fel, hogy kamasz gyereketek nemi életet él? 37/N

Figyelt kérdés
15 éves kisfiam szekrényében két doboz óvszert és síkosítót találtam meg pár fotót egy lányról, akiről azt se tudom, kicsoda. Beszéljek vele, vagy hagyjam, majd ő elmondja? Olyan kínos ez, nekem ő még nagyon gyerek, minek szexel?

2021. máj. 3. 19:25
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
83%
Ne haragudj, miért turkálsz a 15 éves fiad szekrényében?
2021. máj. 3. 21:12
 22/35 anonim ***** válasza:
84%
Az is normális, hogy szexel, az is normális hogy ezt 15 évesen csinálja, és az is normális, hogy használnak gumit.
2021. máj. 3. 21:23
 23/35 anonim ***** válasza:
14%

Fogadd el, hogy nagy kár van a 15 éves gyereked alatt és a hozzad hasonló korú nőket kefélgeti. Hidd el, hogy nincsen ezzel baj, csinálja ha jól esik. A lényeg az, hogy védekezik a fiad, 35-45 éves nők meg imádják a nagy, méretes, vastag farkát.

Ne szólj neki, ne kérdezz rá, csak fogadd el, hogy már nem annyira gyerek.

2021. máj. 3. 22:17
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és a nők pedig újra tinédzsernek érezhetik magukat!
2021. máj. 3. 22:18
 25/35 anonim ***** válasza:
70%

Anya, Te vagy az?

MIÉRT KUTAKODSZ A SZEKRÉNYEMBEN?

Az az én magánügyem haggyal békén!!!!!!

2021. máj. 3. 22:21
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Úgy dolgoztam fel, hogy belegondoltam, én is szexeltem már ennyi évesen (15).Akkor most legyek álszent és neki tiltsam meg? A baj akkor van, ha ez tabu téma és nem tudtok bizalommal beszélgetni fontos dolgokról. Egy 15 éves annyira már gyerek...

Ráadásul fiú, min aggósz?

Még ha lány lenne, jobban megérteném, mert őket fenyegeti egy nem kívánt terhesség.

2021. máj. 3. 22:49
 27/35 anonim ***** válasza:
96%
Én úgy vagyok amit megtalálsz az rád is rádférne!
2021. máj. 3. 23:01
 28/35 anonim ***** válasza:
96%
Legalább annyi esze van, hogy előre bekészít pár kotont, ahelyett, hogy anélkül nyomná...
2021. máj. 4. 03:21
 29/35 1Léna ***** válasza:
67%

Ha nem is hozod fel, hogy mit találtál a szekrényében, akkor is szükséges beszélgetni a fiaddal a szexualitásról. Beszélhetsz róla te, vagy az apukája, külön-külön vagy együtt.

Lehet hogy sok mindenről hallott látott ebben a témában, de a ti elveiteket ebben a kérdésben jó ha ismeri.

Mert igaz, hogy ő nem lehet állapotos (az óvszer sem nyújt 100%-os védetséget) de felelős lesz ő is benne ha szexelésének ez lenne az eredménye.

Lehet valaki büszke, hogy a fia ilyen önálló, és biológiailag érett már szexuális kapcsolatra, de kérdés, hogy elég érett-e kapcsolati problémák kezelésére? Van-e már felelősségtudata? Képes-e felelősséghordozásra? Mennyire befolyásolná a terveit, hogy apa lett, esetleg úgy hogy csak a vágyait szerette volna kielégíteni? Mert egy férfi akkor igazán férfi, ha képes vállalni tettei következményeit, amíg pedig erre nem képes addig legyen önmegtartoztató, legyen tudatában, hogy "éles lövedékkel" tüzel.

2021. máj. 4. 07:24
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

a gyerek nem hükye, pontosan tudja, hogy megtaláltad, látja, hogy jártál a szekrényben.

Aki azt mondja, ne beszéljen róla, az vajon tisztában van vele, hogy a gyerkben ezt azt erősíti, a dolog ciki, nem lehet róla beszélni, továbbra is titkolni kell?

2021. máj. 4. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!