Mit engedsz meg a 12-14 éves lányodnak?
Bővebben?
Fürdeni és enni is engedem, de gondolom nem ilyen kaliberű dolgokra gondolsz.
Szőrtelenítés - elgondolkodtatáaként belinkelem ide ezt a kérdést: https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
hajfestés - ha a suliba lehet, én nem állok elébe
tetkó - nem mert növésben van, s szét fog nyúlni
barátnal alvás (tudom sz.xelni anélkül is tudnak) - ez miben más mintha simán csak ehy barátnőmél aludna?
smink - attól függ mennyi
ruházat - itt mire gondolsz?
meddig lehet kint - sötétedésig
A lányom 13 éves.
Szőrteleníthet hiszen ahogy írta a #4 kellemetlen helyzetbe is hozhatja
A hajfestést nem igazán engedném nyílván nem örülnének neki az iskolában ha pl. piros hajjal menne. Szóval én inkább színezőt engednék meg nyárra.
Csillám tetkó jöhet:D
Hát 13 évesen ne nagyon legyen még barátja rá ér az később is.
Szempillaspirál és korrektor az amit használ.
Azt hord amiben jól érzi magát(de persze a józan ész határán belül).
Azért 19:00ra érjen haza legkésőbb.
Szőrtelenítés, hajfestés, tetkó, barátnal alvás (tudom sz.xelni anélkül is tudnak), smink, ruházat, meddig lehet kint, stb stb....
En vagyok a gyerek, mar 19 eves de gondoltam leirom
szőrtelenítés-fel sem jott nalunk, hogy ezt “tiltani” kene, egy ideig féltem borotvát hasznalni, mert 1x szemtanúja voltam annak, hogy anya megvágta magat, de aztan kb 14 evesen nekikezdtem borotvalkozni
hajfestes-na hat, en eleg színes személyiség vagyok, szeretem a divatot meg minden, szoval a hajam színét is szerettem valtogatni, 13-14 evesen csinaltunk otthon nekem olyat, hogy alul kicsit kiszokitettuk, aztan rozsaszin szinezot tettunk ra a nyári szünetben :D 16 evesen ezüst hajam volt, aztan szep fokozatosan besotetultem, es mar egy ideje fekete vagyok, kieltem a vagyaim kb
tetko, pc-mindkettot szerettem volna, ellenezte apa, anyanak mindegy volt, aztan 16 evesen megcsinaltattam a septumot titokba, 18 evesen meg a tetkokat :D azóta nincs bajuk
baratnal alvás-baratnokhoz barmikor mehettem, baratom 17 evesen lett, hozza is mehettem (1 ev utan feküdtem csak le vele)
smink,ruházat-sose szerettem a kirívó sminket, sokat mutató ruhakat, meg a mai napig se, szoval itt nem tudom mi errol a véleményük, mindig “normalisan” oltozkodtem, sminkeltem
kinnleves-nem volt megszabva, parszor szerettem volna buliba menni 16-7 evesen, elengedtek siman, edzésre is viszonylag messze jártam, es volt h 11re ertem haza, de nem ment a suli rovására
Te joeg, kicsit ijesztőnek tűnhet amiket leirtam, de eskuszom normalis vagyok :D en orulok, hogy hagytak hogy kielni magam, ha elmentem valahova, csak egy sms-t dobtam, es nem hivogattak meg ilyenek, nem tiltottak kifejezetten semmit stb. szerintem igy a gyerek tudni fogja hol a határ, ha meg lett nevelve. ha direkt mondtak volna h nincs buli, akkor csak azert is el akartam volna menni, lehet el is szokok, mint sok ismerősöm pl, de igy meg évi 2-3 alkalom, ha volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!