Te mit vennél a 14 éves lányodnak ballagására?
#3: Honnan veszed hogy elhanyagolom? Nem is ismersz minket! Arról nem beszélve hogy sokat beszélgetünk. (De biztos te jobban tudod!)
A kérdésem az volt mit vegyünk neki ballagásra!
Szerintem kisebb ajándékok jók lennének, ha már ennyi mindene megvan:) hüly.ség ez az elhanyagolás.
Pl. könyv, amit szeretne vagy akár egy könyvsorozat (pl.Leiner Laura könyvsorozatok), parfüm, ruhák, cipők, szépségápolási cuccok, kedvenc filmjével/sorozatával/mesejevel kapcsolatos dolgok, bögre, iphonera amúgyis rogyásig van mindenhol a telefontokok polca vagy adjatok neki "élményt". Az is sokszor jó ötlet lehet:mozi, színház, anya-lanya/apa-lánya napokat is beiktathattok amikor elmentek valahova, plalacsintazni, kirándulni stb. Vagy a sportjahoz kapcsolódó dolgok. Vagy ha nagyobban gondolkodsz akkor egy laptop jo beruházás. Kozepsuliban jól jön es ugy lattam, nem írtad hogy lenne neki.
Ha annyira szeretnétek és sokat törődnétek, beszélgetnétek vele, akkor ismernétek annyira, hogy nem idegenektől anonim módon kérdezgetnétek, hogy milyen milliomodik sokszázezres vackot vegyétek meg neki.
;-)
Mindenképpen maradandót, például egy jó könyvet, amibe írtok valami személyeset. Ha ezt kevésnek tartod, akkor hozzá vesetleg ezüst ékszert, valami klasszikusat, ami nem megy ki a divatból.
Én ennyi idősen élménynek is örültem volna, például egy tandem ugrásnak, vagy a kedvenc bandám koncertjére szóló jegynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!