Mit tennél ha a 25 éves lányodnak 50 éves barátja lenne?
A lányommal jó a kapcsolatom ,ezt semmiképp nem szeretném elrontani . A férfi egyébként művelt,kedves ,őszintén úgy gondolom normális és fiatalos , szereti a lányom .
1 éve vannak együtt,a lányomnak szerencsére jó diplomája van és jól fizető állása ,nincs szüksége anyagi támogatásra .Kb havi 1szer szoktak jönni hozzánk ebédre . Van még egy 22 és egy 20 éves fiam ,a kisebbik még itthon lakik ,ők is jól kijönnek vele .
A probléma az,hogy a férjem képtelen elfogadni ezt a kapcsolatot. Folyamatosan beszólogat,csipős megjegyzéseket tesz a jelenlétükben (is) . Én már mondtam neki,hogy felnőtt a gyerek,fogadja el,hogy azzal él akivel akar és jobb ha megbarátkozik a gondolattal,mert már 1 éve ő a lányunk párja .
A gyerek már szóvá tette,hogy nem fognak jönni ha az apja így viselkedik,mert nagyon kellemetlen (nekem is egyébként ,úgy érzem nem jogos a bunkó viselkedés a férjem részéről).
Hogy állítsam le a férjem ? Így is olyan ritkán van együtt a család,nem szeretném ha emiatt szétszakadna :(
Mikor először elmondta nekem a lányom,hogy új párja van de idősebb nála én is aggódtam ,és kicsit elleneztem is,de csak magamban . Elmondtam a véleményem a lányomnak normális (!) hangnemben .
De miután megismertem a férfit kicsit megnyugodtam .Sajnos a férjem mindig máshogy kezelte a lányt,mivel ő az egyetlen "kislány" a családban . A rokonok közt is csak fiú gyerekek vannak. Volt még egy komoly kapcsolata ,aki vele egy idős volt,de a férjem őt sem fogadta el igazán (7 évig voltak együtt) .Akkor betudtam annak,hogy még fiatal a lány és rosszul esik neki,hogy kezd felnőni .
Ezzel nem megvédi a gyereket,hanem elmarja a családtól . Komolyan én szégyellem magam helyette olyanokat mond .
Erdekes, hogy szerinted a felnott 25 eves lanyoddal semmi bah, hogy apja korosztalyaval el egyutt, de tovabbra is gyereknek hivod.
Amugy ezt a kerdest mar kiirtad ide, nem de?
Mit gondolnek? Nem orulnek, az biztos.
A gyereket csak mint becenevet használom,egyébként a gyerekem ,attól függetlenül,hogy felnőtt:-) A keresztnevét nem szeretném leírni,ezért a megszólítás .
Nagy a korkülönbség,de mit tegyek,szólogassak be én is,mint az apja ? Maximum nem állnak majd szóba velünk .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!