Mit tennél ha a 25 éves lányodnak 50 éves barátja lenne?
A lányommal jó a kapcsolatom ,ezt semmiképp nem szeretném elrontani . A férfi egyébként művelt,kedves ,őszintén úgy gondolom normális és fiatalos , szereti a lányom .
1 éve vannak együtt,a lányomnak szerencsére jó diplomája van és jól fizető állása ,nincs szüksége anyagi támogatásra .Kb havi 1szer szoktak jönni hozzánk ebédre . Van még egy 22 és egy 20 éves fiam ,a kisebbik még itthon lakik ,ők is jól kijönnek vele .
A probléma az,hogy a férjem képtelen elfogadni ezt a kapcsolatot. Folyamatosan beszólogat,csipős megjegyzéseket tesz a jelenlétükben (is) . Én már mondtam neki,hogy felnőtt a gyerek,fogadja el,hogy azzal él akivel akar és jobb ha megbarátkozik a gondolattal,mert már 1 éve ő a lányunk párja .
A gyerek már szóvá tette,hogy nem fognak jönni ha az apja így viselkedik,mert nagyon kellemetlen (nekem is egyébként ,úgy érzem nem jogos a bunkó viselkedés a férjem részéről).
Hogy állítsam le a férjem ? Így is olyan ritkán van együtt a család,nem szeretném ha emiatt szétszakadna :(
Engem rettenetesen felhúzna, ha majd 25 évesen lányomnak 50 éves barátja lenne. Egy ilyen ha idejönne jópofizni hozzám, akkor lehet hogy kapna...
Azt még meg tudom érteni, ha egy rossz családban felnőtt iskolázatlan fiatal nő választ egy ennyivel idősebb kulturált, sikeres férfit (ilyen nő reálisan saját korosztályából kulturálisan, egzisztenciálisan lényegesen rosszabb minőségű férfit kaphatna csak).
Biztos időnként próbálnám meggyőzni magamat, hogy ez a lányom dolga, de tutira nem sikerülne. Férfiszemmel elemezve-értékelve csak arra tudnék jutni, hogy a hülye lányom éppen most értékeli le magát teljesen. Nekem se kellett volna fiatalon kapcsolatra olyan csaj, aki előtte 40-50-es férfi "kitartottja" volt, mert ez ezzel a címkével jár, még ha nem is szponzorálják a csajt.
38F
Bocs, hogy ezt írom, de mondd meg a férjednek, hogy valószínűleg úgysem lesz belőle komoly kapcsolat (remélhetőleg), mármint házasság-gyerek, ne drámázzon rajta. Én is kacérkodtam ennyi idős koromban egy 47 éves pasival, de végül nem is jött össze, és szerintem az ilyet hülyeség is lenne komolyan venni...
Mondjuk azt nem tudom miért "kötelező" havonta ebédre vinni hozzátok? Főleg ha a lányod látja, hogy az apja nem elfogadó. Járjanak együtt, de nem kell a család "képébe tolni", akármennyi erénye is van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!