Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél ha a 25 éves...

Mit tennél ha a 25 éves lányodnak 50 éves barátja lenne?

Figyelt kérdés

A lányommal jó a kapcsolatom ,ezt semmiképp nem szeretném elrontani . A férfi egyébként művelt,kedves ,őszintén úgy gondolom normális és fiatalos , szereti a lányom .

1 éve vannak együtt,a lányomnak szerencsére jó diplomája van és jól fizető állása ,nincs szüksége anyagi támogatásra .Kb havi 1szer szoktak jönni hozzánk ebédre . Van még egy 22 és egy 20 éves fiam ,a kisebbik még itthon lakik ,ők is jól kijönnek vele .

A probléma az,hogy a férjem képtelen elfogadni ezt a kapcsolatot. Folyamatosan beszólogat,csipős megjegyzéseket tesz a jelenlétükben (is) . Én már mondtam neki,hogy felnőtt a gyerek,fogadja el,hogy azzal él akivel akar és jobb ha megbarátkozik a gondolattal,mert már 1 éve ő a lányunk párja .

A gyerek már szóvá tette,hogy nem fognak jönni ha az apja így viselkedik,mert nagyon kellemetlen (nekem is egyébként ,úgy érzem nem jogos a bunkó viselkedés a férjem részéről).

Hogy állítsam le a férjem ? Így is olyan ritkán van együtt a család,nem szeretném ha emiatt szétszakadna :(

2015. szept. 1. 15:00
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
37%

Engem rettenetesen felhúzna, ha majd 25 évesen lányomnak 50 éves barátja lenne. Egy ilyen ha idejönne jópofizni hozzám, akkor lehet hogy kapna...

Azt még meg tudom érteni, ha egy rossz családban felnőtt iskolázatlan fiatal nő választ egy ennyivel idősebb kulturált, sikeres férfit (ilyen nő reálisan saját korosztályából kulturálisan, egzisztenciálisan lényegesen rosszabb minőségű férfit kaphatna csak).

Biztos időnként próbálnám meggyőzni magamat, hogy ez a lányom dolga, de tutira nem sikerülne. Férfiszemmel elemezve-értékelve csak arra tudnék jutni, hogy a hülye lányom éppen most értékeli le magát teljesen. Nekem se kellett volna fiatalon kapcsolatra olyan csaj, aki előtte 40-50-es férfi "kitartottja" volt, mert ez ezzel a címkével jár, még ha nem is szponzorálják a csajt.

38F

2015. szept. 1. 15:37
 12/30 anonim ***** válasza:
83%
10-es: miért lenne buta, és miért lenne "kislány" a 25 éves DIPLOMÁS NŐ? És ugyan mibe vinné bele a "felnőtt"? Nem hinném, hogy az 50-es férfiak mind elvetemültek, akiknek egyetlen célja belevinni valami szörnyűségbe a 25 éves "kislányokat"! De ha igen, akkor ugyanezt megtehetik a 20-as éveikben is!
2015. szept. 1. 15:37
 13/30 anonim ***** válasza:
38%

Bocs, hogy ezt írom, de mondd meg a férjednek, hogy valószínűleg úgysem lesz belőle komoly kapcsolat (remélhetőleg), mármint házasság-gyerek, ne drámázzon rajta. Én is kacérkodtam ennyi idős koromban egy 47 éves pasival, de végül nem is jött össze, és szerintem az ilyet hülyeség is lenne komolyan venni...

Mondjuk azt nem tudom miért "kötelező" havonta ebédre vinni hozzátok? Főleg ha a lányod látja, hogy az apja nem elfogadó. Járjanak együtt, de nem kell a család "képébe tolni", akármennyi erénye is van. :)

2015. szept. 1. 15:40
 14/30 anonim ***** válasza:
0%
Azért mondtam, mert nekem is van egy 23 éves lányom és tudom jól, hogy egy lány 25 év felett érett csak igazán. Addig nagyon befolyásolható, főleg az idősebb férfiak által...
2015. szept. 1. 15:51
 15/30 anonim ***** válasza:
26%
Megértem ha egy 16 éves lánynak tetszik egy 20-25 éves férfi. Még nagyjából azt is ha 17-18 évesen már a 30 as férfi is. Mert ők tényleg fiatalosak még, férfiasak. De hogy mit esznek ezek a fiatal lányok a közel nagypapa korúakon, rejtély. :D
2015. szept. 1. 16:03
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
Ki az idősebb amúgy, az apa vagy a lányod barátja?
2015. szept. 1. 16:06
 17/30 A kérdező kommentje:
Az apja.
2015. szept. 1. 16:09
 18/30 anonim ***** válasza:
14%
De gondolom kábé korabeli. Őt is meg lehet érteni, nekem is rosszul esne, ha a lányom egy velem egyidős pasival járna.
2015. szept. 1. 16:11
 19/30 anonim ***** válasza:
28%
Úristen,ezek a válaszok.Mondjuk néhány válaszoló százalékán is látszik, miért annyi amennyi...25 éves felnőtt nőről beszélünk,könyörgöm!A kérdezőnek van igaza,az apának nem lenne szabad így viselkedni.Érthető,hogy félti,hiszen egyedül leányka,de ha 30 éves pasija lenne,akkor annál más gyenge pontot találna.Gondolom néhány válaszoló végignézett az 50 èves férjén vagy kollégáján,akiknél a napi program munka után a sörözés a TV előtt,az ebből adódó pocakeresztés és a szúrós borosta.Nyilván ők már úgy érzik,minek tetszeni 50 évesen.De ha valaki egyedülálló és társat akar találni,akkor odafigyel magára,elmegy edzeni,borotválkozik,stb.És pár évet letagadhat.Bocs,de nekem nem egy ősz hajú,izzadt öregember jut eszembe az 50 éves férfiakról,hanem mondjuk Rékasi Károly.(52 éves)
2015. szept. 1. 16:18
 20/30 anonim ***** válasza:
56%
19. Hát azért Rékasi is egy vén trotty már egy 25 éveshez...és nem is a kinézet itt a probléma (de látom neked az a lényeg, jól nézzenh ki, akkor illik egy negyedzsázaddal fiatalabbhoz), hanem hogy teljesen más életszakaszukban járnak, és ez később még rosszabb lesz. Pl. ha a lány 40 éves lesz, ereje teljében dolgozik, a pasi már nyugdíjas 65 évesen...ja és a lenyugvó napnak is csak a reklámokban van ereje...:D
2015. szept. 1. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!