Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél ha a 25 éves...

Mit tennél ha a 25 éves lányodnak 50 éves barátja lenne?

Figyelt kérdés

A lányommal jó a kapcsolatom ,ezt semmiképp nem szeretném elrontani . A férfi egyébként művelt,kedves ,őszintén úgy gondolom normális és fiatalos , szereti a lányom .

1 éve vannak együtt,a lányomnak szerencsére jó diplomája van és jól fizető állása ,nincs szüksége anyagi támogatásra .Kb havi 1szer szoktak jönni hozzánk ebédre . Van még egy 22 és egy 20 éves fiam ,a kisebbik még itthon lakik ,ők is jól kijönnek vele .

A probléma az,hogy a férjem képtelen elfogadni ezt a kapcsolatot. Folyamatosan beszólogat,csipős megjegyzéseket tesz a jelenlétükben (is) . Én már mondtam neki,hogy felnőtt a gyerek,fogadja el,hogy azzal él akivel akar és jobb ha megbarátkozik a gondolattal,mert már 1 éve ő a lányunk párja .

A gyerek már szóvá tette,hogy nem fognak jönni ha az apja így viselkedik,mert nagyon kellemetlen (nekem is egyébként ,úgy érzem nem jogos a bunkó viselkedés a férjem részéről).

Hogy állítsam le a férjem ? Így is olyan ritkán van együtt a család,nem szeretném ha emiatt szétszakadna :(

2015. szept. 1. 15:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
53%
Én 23 éves voltam, amikor a férfi 53. 2évig titokban találkoztunk, mert anyukám annyira gyülölte, hogy inkább hazudtam neki. De nem bírtuk tovább a titkolózást és inkább szétmentünk. Hozzámentem egy korban hozzám illö férfihoz. De naponta gondoltam arra a másikra. Kilenc év házasság után elváltunk. Elköltöztem 7000 km-re, felejteni. De nem felejtettem. Most 42 éves vagyok, a férfi 72. Újra együtt vagyunk hivatalosan is. Csak közben elvettek tölünk 15 év boldogságot a tiltásukkal.
2015. szept. 1. 17:51
 22/30 anonim ***** válasza:
46%
Hát igen,látszik,hogy a kölyköknek elkezdődött az iskola,az unatkozó háziasszonyok meg elkezdték a lepontozást,a normális vélemények és tapasztalatok semmibevételét.Mindenki annyi idős,amennyinek érzi magát.A kor csak egy szám.Kérdező,a lányod boldog,nem a pénzre megy.Valahogy meg kell értetni apjukkal,hogy elveszíti a lányát ezzel a hozzáállással.El kell fogadnia,egy 25 éves lányt nem lehet gúzsba kötni,szobafogságra ítélni,kirakni otthonról,zsebpénzt megvonni,mint egy tini esetében.És egy év azért már szép,nemcsak fellángolás.Persze,nyilván ti sem így képzeltétek,de csak ártani fog,ha beleszóltok.
2015. szept. 1. 19:08
 23/30 anonim ***** válasza:
95%
22. Öööö..nem olvastam, hogy beleszóltak volna. Elfogadták...de ugye azt ne várja már el, hogy még jópofát is vágjon hozzá az apa.
2015. szept. 1. 19:31
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
"A probléma az,hogy a férjem képtelen elfogadni ezt a kapcsolatot."Én itt olvastam,kb.a szöveg közepe.Nekem az az elfogadás,ha mindkét fél elfogadja.Persze nyilván lehet az embernek vélemènye,főleg egy apának,de azt a havi pár órát nehogy már ne bírja ki beszólogatás nélkül.Örüljön,hogy megy a lánya látogatóba.Még.
2015. szept. 1. 19:47
 25/30 anonim ***** válasza:
55%
Nem örülnék,egy ilyen korú emberrel már gyereket sem lehet vállalni,de kènytelen lennék beletörődni.
2015. szept. 1. 20:13
 26/30 anonim ***** válasza:
69%
Igaza van a férjednek, jó arc lehet :) Koccoltatni kell a tatát, és helyre áll a családi béke :) Undorító az ilyen, mintha a saját lányával... (Feljött egy kis hányás,de visszament szerencsére)
2015. szept. 2. 10:20
 27/30 anonim ***** válasza:
68%
Hát nem tudom, fordított esetben mit szólna a lányom, ha én meg összejönnék egy osztálytársával? Biztos repesne a boldogságtól...:D
2015. szept. 2. 11:01
 28/30 anonim ***** válasza:
68%
Akár hogy lepontoztok,akkor is igazam van, jó érzésű ember, mint a kérdezőnek a férje is, minimum, hogy beszólogat, ha ilyen kapcsolatot lát.
2015. szept. 2. 12:21
 29/30 stevejones ***** válasza:
#11 és #12 pedig a 11-esnek tök igaza van. Próbáljon meg a korához illő urat találni! A férj meg próbálja megmenteni a lányát egy esetleges baklövéstől!
2021. aug. 13. 12:14
 30/30 stevejones ***** válasza:
#19 akkor nézd ki magadnak pl a Cookyt vagy a DJ Dominique-t. Ok, őnekik is huszonéves barátnőjük van miközben gazdagok és kisgyerekük van. De nem ez a nagy átlag. Bár ezek a kaliberű emberek nyilván nem állnának szóba veled!
2021. aug. 13. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!