Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Te mit vennél a 14 éves...

Te mit vennél a 14 éves lányodnak ballagására?

Figyelt kérdés
Van Iphone6 telefonja, 109 cm-es tv-je amit karácsonyra kapott, tavaly vett szekrénysora, be van fizetve több táborra. Még is mit vegyünk neki?
2016. máj. 8. 10:31
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
76%

Én 14 éves vagyok, most ballagok én is.

Leírok pár ötletet,aminek én örülnék.

-Könyvek. Könyvtárba járok, de sok olyan könyv van, ami se ott, se interneten sincs fent. Személy szerint és nagyon örülnék Leiner Laura könyveknek, mivel azokat is a könyvtárban vagy neten olvastam, de sokkal jobb lenne, ha bármikor, amikor kedvem tartja, levehetném a polcomról valamelyiket és újra kiolvashatnám. Tehát szerintem könyvek. Akár Laura-könyvek, akár olyat, amiket ő szeret. Ha nincs ötleted, hogy milyen könyvet vegyél, írj privátban és én írok pár címet. :) De vehetsz neki könyvutalványt és akkor ő maga választhat.

-Pénz. Én mondjuk azt kértem mindenkitöl, hiszen laptopot szeretnék venni, de ha nem is gyűlne össze a pénz rá, akkor is tudok venni valami mást helyette. Akár ruhát, akár tanszereket, akár lakberendezési tárgyakat.

-Laptop. Mint mondtam, én szeretnék és ha neki nincs, de ti mmegtehetitek, hogy vegyetek neki egyet, akkor szerintem érdemes lenne. Például sok lesz a középiskolában a prezentáció,akkor ilyen szempontból jó egy saját gép.

-Pendrive. Szintén a prezentáció miatt, de jó, hogy a képeit, fontos dokumentumait rá tudja tenni.

-Ruhák. Utalványok mondjuk különböző boltokba, hogy ő maga vehesse meg azt, amit szeretne. Legalább feltölti a szekrényét több ruhafajtával nyárra és a következő évekre.

-Sportfelszerelések. Írtad, hogy sportol, tehát ahhoz kapcsolódó felszerelések is jól jönnének, szerintem. :)

-Táska. Ez mondjuk nekem nagyon fontos lesz jövőre, mert az enyém már eléggé szétjött az évek alatt és szerintem megéri beruházni egy tartósabb iskolatáskára.

-Tanszerek. Akár utalvány valamilyen boltba, akár ti vesztek neki. Sok toll (szerintem érdemes több fajta színűket is venni), ceruzák (színes- és grafit mindenképp), kihúzó, hibajavító, jobb minőségű tolltartó, vonalzók, esetleg filcek, számológép, körző, stb. Gondolom vannak ilyen felszerelései, de jobb lenne erre a 4-5 évre valami jobb minőségű, ami nem megy tönkre 1 év alatt, hanem kibírja ezt a pár évet is.

-Hangszer,amennyiben játszik.

-Filmek. Ha szereti őket, akkor érdemes venni pár CD-t, vagy mozijegyeket.

-Siklóernyőzés. Én mondjuk nagyon szeretnék egyszer ernyőzni, de ez természetes csak én vagyok. :) He esetleg őt is érdeklik az ilyen szabadidős programok, ajánlom ezt, az ejtőernyőzést, sárkányrepülőzést, tandemugrást, akár bungee jumping.

-Koncertjegy. Ha például a kedvenc énekese/együttese a közelben koncertezik.

-Bármilyen családi kirándulás.

-Lakberendezési tárgyak. Ha kell új asztal, polc, tükör, ágy, stb. a szobájába,akkor szerintem édemes lenne venni. De akár vehettek díszpárnákat az ágyára, virágokat az ablakjába, dobozokat az ékszereinek,stb.

-Kreatív készleteket. Ha szereti az ilyen dolgokat,akkor szerintem megérné. Akár karkötő készítőt, képek, amit ki kell festeni vagy csillámporral leönteni. Bármi ilyet, nézzetek körbe, szerintem. :)

-MP3, MP4.

-Smink,ha szokott használni.

Remélem segítettem egy kicsit. :)

14/L

2016. máj. 8. 12:33
 22/31 anonim ***** válasza:
80%
Ha annyira sokat beszélgetnétek, akkor ez a kérdés nem jött volna létre, mert pontosan tudnád, mit szeretne a lányod. De te csak felszínes vagy. Mindent megadok neki, mert jó tanuló.. Most komolyan. Nem az a normális ha egy gyerek jól tanul?
2016. máj. 8. 13:28
 23/31 anonim ***** válasza:
66%
Kismotoros jogsira befizethetnéd, ha nem félted. Aztán vehetsz neki robogót is.
2016. máj. 8. 13:58
 24/31 anonim ***** válasza:
84%

1. Virágot

2. Könyvet

3. DVD filmet

4. Vásárlási utalványt a kedvenc boltjába

5. Mozijegyet

6. Színházjegyet

7. Pénzt (kicsit, nem sokat)

2016. máj. 8. 15:02
 25/31 anonim ***** válasza:
50%
vibri, az úgysincs még neki ;)
2016. máj. 8. 16:16
 26/31 anonim ***** válasza:
68%

Képes volt elvégezni 8 osztályt. MUUUSSZÁJJJ kapnia valamit, mert mit fog szólni a szomszéd. Úristen most mi lesz.

Amúgy ha azt írtad volna, hogy telefon vagy tévé, abból is értettük volna...ez most már így csak felvágás.

Szerintem nem elég a virág, vegyél neki egy lakást. Alább ne add.

2016. máj. 8. 17:07
 27/31 anonim ***** válasza:
69%

iphone meg tv után én csakis Hummert vennék, arra is legalább akkora szüksége van egy 14 évesnek mint iphone-ra meg egész falat beterítő tvre.

Egyébként meg az a normális ha valaki általánosban kitűnő tanuló nem? Ott még nem kell megerőltetnie magát az embernek.

2016. máj. 8. 17:45
 28/31 anonim válasza:
40%

Amikor én ballagtam általánosból, semmit nem kaptam, csak egy csokrot. Nem is kértem volna többet.

Most a gimis ballagásomra megmondtam a családnak, hogy nem kell semmi, de nem hallgattak rám és befizettek egy nyaralásra.

De ha mindenképp akarsz adni valamit neki, akkor könyvet(hisz okos) vagy valamilyen sport eszközt, esetleg ékszert. Bár szerintem túlzás bármilyen nagy ajándék, hisz ahogy előttem is mondták, általánosból ballagni kitűnően nem nagy kunszt. Sok sikert neki a továbbiakban is!

18/l

2016. máj. 8. 18:24
 29/31 anonim válasza:
68%
Könyvet vennék neki.
2016. máj. 8. 19:30
 30/31 stevejones válasza:
Kismotor (ha van már M jogsija, 14 évtől az lehet) vagy egy komolyabb notebook, esetleg egy kisebb részvénycsomag.
2021. aug. 13. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!