Megengednéd a 14 éves lányodnak, hogy kiszőkítse a haját? Miért igen, miért nem?
Igen.
Azért igen, mert tudtommal nincs gyerekem, ha elém állna úgy érezném hogy nincs jogom bele szólni a dologba. Másrészt meg nem tartós dolog, mint pl egy tetoválás. Ha nem tetszik neki be tudja festeni, amíg vissza nem nő rendesen. Szóval miért ne?
Én is megengedném, de azért ülj le vele megbeszélni, mert a szőkítés teljesen tönkreteszi a haját(igen a fodrásznál készített is) hullani fog, töredezni és nem fog megnőni hosszúra. Ha szeretnétek, hogy tűrhetően nézzen ki sok pénzt kell rákölteni, különben sárga lesz.
Nekem a balea szőkítő spray vált be az egyébként sötétszőke hajamon, tartós, szép természetes színű és a derekamig ér, nem töredezik csak annyira mint a festés nélküli haj, könnyű felvinni, de próbáljátok ki azért egy tincsen előtte, meg a festést is szerintem.
Igen.
Mert én is festettem 14 évesen, és képmutatás lenne tiltani.
De előtte elmondanám neki a hajam történetét. Ha van pár órája. :D
Igen.
De teljesen nem ajánlanám (inkább csak ombre-san), mert mikor kezd lenőni, akkor elég csúnya.
Nem, mert azok a vegyi anyagok egészségtelenek szerintem.
Amúgy igen, magával a tevékenységgel, megjelenéssel nem lenne bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!