Ti megengednétek a 13éves lányotoknak hogy szőkítőporral kiszőkítse a haját?
Figyelt kérdés
Világosbarna a hajszíne2015. aug. 15. 15:02
1/8 anonim válasza:
Rosszabb minőségű lesz a haja, de magára vessen..én megengedném..ezzel nem okoz (nagy) kárt magának sem..
3/8 anonim válasza:
Meg, de utána nekem ne nyekeregjen, hogy száraz meg töredezett a haja.
4/8 anonim válasza:
Nem, mert 13 évesen még csak kislány. Ne akarjon műszőke lenni.
5/8 anonim válasza:
Szerintem 13 éves korában nem kéne ilyenekkel foglalkoznia még. Ráér még az ilyesmi dolgokra (főleg hogy csak a haját roncsolná)
6/8 anonim válasza:
Nem. Otthon, csináld magad megoldással főleg nem, annak siralmas végeredménye lenne könnyen. 1-2 évvel később megcsináltathatná fodrásznál, bár akkor is inkább valami melírt javasolnék, a szőkített haj már amúgy sem túl divatos, sok vele a gond is és tuti nem fizetném neki pár hetente a fodrászt. De 13 évesen még bőven ráér az ilyenekkel, inkább menjen ki a napra játszani, csavarogni, kiszőkíti a nap is.
7/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy 13 évesen szőkíteni kéne. Tényleg csak rosszabb minőségű lesz a haja. Bár idővel lenő, de akkor sem kéne ezt. Inkább vegyen/vegyél ilyen színes hajlakkot ami kimosható, és ha esetleg van valami alkalom ( szülinap, szilveszter, karácsony) akkor azzal befújhatja. Én nemrég szőkíttettem ki a hajam, de csak a végét, tényleg és jobban töredezik, de odafigyeléssel megoldható. 17/L
8/8 anonim válasza:
Alapból a világosbarna hajra nem kell szőkítőpor, mert simán festékkel is ki lehet szőkíteni. De nem engedném, mivel nevetséges lenne tőle, az pedig tudom hogy neki sem lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!