Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szemöldök világosítás szőkítőp...

Szemöldök világosítás szőkítőporral? Mit és hogyan?

Figyelt kérdés

Mielőtt megkapnám azokat a válaszomat, hogy inkább menjek kozmetikushoz, szólok hogy voltam ès nen tudja megcsinalni (nem magyarazkodok hogy miért).

Úgy döntöttem, hogy megoldom házilag.

Arra lennèk kiváncsi, hogy hogyan kell, hányas oxit vegyek, kb mennyi ideig hagyjam rajta?

Eredetileg világisbarna/sötétszőke hajam van és sötétbarna-feketés szemöldököm ani nem ad egy szép keretet az arcomnak.

Légyszi aki probalta az leírja hogy hogyan kell?

Előre is köszi.

2015. ápr. 24. 22:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a hajfestékemből szoktam egy kicsit belefésülni, és nagyon figyelem, mert azért azt nem akarom, hogy olyan világos legyen, mint a hajam.
2015. ápr. 24. 22:48
 2/2 anonim ***** válasza:

A szőkítőpor nem jó mert attól naracsos-vöröses lesz. Hamvas szőke hajfestékkel csináld. Én 9% oxival szoktam keverni ami elég gyorsan kiszőkíti, szóval felkenem, 1 perc múlva lemosom majd szárazra törlöm, ha még nem elég világos akkor újra megcsinálom ezt...

És persze nagyon vigyázz nehogy a szemedbe menjen.

2015. ápr. 24. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!