Fiúknak hajvilágosítási tippek?
Az első fényképet ajánlom a figyelmedbe, melírozott a haja a fickónak és szerintem nagyon jól néz ki.
Világosítani a hajat nem lehet máshogy, csak olyan anyaggal, ami lebontja a hajban levő pigmenteket. Ez vagy vegyszerrel történhet, vagy valami olyan úgymond természetes anyaggal, ami szintén hasonlót művel, csak jóval gyengébb eredménnyel. A lenövés ezeknél is látszana, mert ami új haj kinő, más lesz, mint a kezelt rész. Ezért ajánlanám inkább a melírt. Lehet azt gusztusosan, igényesen is megcsinálni.
A DM-be lehet venni 800-1000 Ft-ért szőkítő spray-t. Srác vagyok én is azt használom.... sokaknak kiszárad törik tőle a haja de nekem jó textúrát ad a hajamnak és imádom. És nekem is sok forgó van a fejemen.... a használat után rendesen meg lehet csinálni a hajat és nem áll össze vissza... 5-6 alkalom után már nagyon szőke lesz a haj tőle... ha világosítani akarod 2-3 alkalom elég de majd meglátod...Próbáld ki hátha bejön.... vegyi anyag meg minden, de jó. ráfújod a hajadra és hajszárítóval megszárítod és máris világosabb a haj. Heti 1szer használd és az egész hajad a tövétől a végéig jól itasd át a szerrel mert akkor világosít jól és rendesen szárítsd meg. Rem segítettem
Ilyen a spray: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!