Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Támogatnátok-e azok után a...

Támogatnátok-e azok után a szülőtöket, ha elköltözésetek után kiadná a szobátokat és amiket nem tudtatok elvinni a szobából(mert nincs kocsitok,jogsitok), azt másnak adná?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy másik városba kellett költöznöm albérletbe,munka miatt, több, mint 80 km-re. Viszont rengeteg cuccom van (könyv, ruha, ilyenek), de csak vonattal, busszal tudom egyik városból másik városba vinni. Kocsi nincs, jogsi nincs, ismerős (aki rendelkezik kocsival, meg aki el is vállalná az utat)nagy eséllyel nincs.

Megtudtam, hogy azt fontolgatják, kiadják a szobámat, hogy pénzhez jussanak, az otthagyott cuccaimat meg odaadják másnak. Közölte velem az egyikőjük, hogy úgy vigyem el a dolgaimat, hogy utána búcsút inthetek a többinek, mert kiadják a szobámat.

Mióta elköltöztem, kis összeggel, de havi szinten támogatom a családot.

Ha valóban kiadják a szobát, ahol voltam és az el nem vitt dolgaimat (mert gyalog, háton nem bírok el 30 kg-nyi súlyt,meg a táskába rakható dolgok száma-mérete véges, a táska méretéből adódóan)tovább adják vagy kidobják kukába, akkor kötelességem a továbbiakban őket támogatni vagy sem?

Vagy vegyem úgy a későbbiekben, hogy nem tartanak igényt az én támogatásomra?

Annyit meg nem keresek, hogy a kiadásra szánt szobámnak albérleti díját is kifizessem számukra.(Vagy igen, keresek,de akkor én leszek bajban. Pl. nem lesz mit ennem.)

Ti ilyen helyzetben mit tennétek, ha valóban ki lenne adva a szobátok és a szobában levő dolgaitokat elfelejthetnétek?

(És ez azt is jelenthetné, hogy ha hazalátogattok a későbbiekben úgy min. 80km távolságból, nem lesz hol aludnotok, mert már nincs szobátok.)

2021. aug. 13. 21:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda féreg szülők... Kidobnák a cuccaidat, a pénzedet meg elfogadják? Szóba sem állnék velük, nem hogy pénzt adjak az ilyeneknek. Hányinger, hogy erkölcsileg valakik ekkora nullák legyenek.
2021. aug. 19. 13:31
 22/22 anonim ***** válasza:
67%
Nem. Elküldeném őket a retkes kva ...jukba és nem látnának többé.
2022. júl. 3. 17:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!