Rossz szülő vagyok?
Figyelt kérdés
Az otthonülős típusú gyerekem a minap azt mondta, hogy azért nem jár szórakozni, mert akkor be kellett volna számolnia minden egyes percéről nekünk, amihez neki semmi kedve nem lett volna. Én fosztottam meg az egész fiatalságától? 23 éves és tényleg nem volt még szinte soha szórakozni.2021. aug. 13. 18:33
31/32 anonim válasza:
8-as, tök megértem a gyerekedet... Én is utáltam, hogy 22 évesen is minden lépésemről be kell számoljak, de olyan szinten, hogy kivel megyek, telószámot elkérték meg ilyenek. Meg nappal is miért megyek a barátnőmhöz, stb.
Amint tudtam, léptem is le otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!