Most rosszul csináltam valamit? Én vagyok a rossz?
Szóval 1 hete meghalt a papám. Apámmal élt, nagyon rosszul érintette. Aput minden nap többször felhívom, ma voltam is nála, meglátogattam. Este vihar volt, gondolom emiatt nem volt térerő, próbáltam 3x hívni, de ugye nem tudtam, mert valszeg nem volt térereje. Mivel már megittam egy sört, nem szálltam kocsiba megnézni miért nem tudom hívni, mert 10 kilométerre lakik. Aztán fél tízkor felhívott, sértődötten, hogy mi az, hogy fel se hívom. Mire válaszoltam, hogy hívtalak, de nem csörgött ki, pedig próbáltam többször is. Erre sértődötten letette. Utána próbáltam visszahívni, már vagy 10x, de megint vagy azt mondja nem elérhető, vagy nem veszi föl (délben némára rakta, amikor ott voltam, szerintem úgy is maradt).
Eléggé rosszul érzem magam emiatt, mit csináltam rosszul?
Elmondtad neki, hogy a sör miatt nem mentél el ezután meglátogatni?
Lehet, így nem haragudna annyira.
Jaj, bocsánat!
Igen most újraolvastam...Viszont, ha aznap már voltál is nála, akkor szerintem nincs oka haragudni (hacsak nem volt még aznapra megbeszélve egy hívás), főleg, hogy össze tudta volna rakni a képet, hogy a vihar miatt nem hívod. (Illetve ő is hívhatott volna, mondjuk az is igaz, hogy ő a "gyászoló", akivel óvatosan kell
bánni, úgyhogyy ez nem biztos, hogy jogos kritika.)
(2-es vagyok)
Lehet csak a gyász miatt érzékenyebb most egy kicsit... Előfordul. Majd megbékél, szerintem nem követtél el semmilyen gaztettet, ha az okait is megtudja a történteknek, akkor én úgy gondolom, hogy minden rendben lesz.
(De nem ismerem az apukádat, úgyhogy ezt neked kell eldöntened.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!