Ha régebben nagyon sok rossz dolgot csináltam, ami miatt mostanában nagyon rosszul érzem magam, mi tehetnék, hogy ezeket jóvátehessem?
Figyelt kérdés
Nem bűnöző voltam, csak egyszerűen röviden összefoglalva egy sz*r ember.
Az összes iskolás éveim alatt cseszegettem más diákokat, nem voltam elég hálás a szüleimnek, félreléptem a párkapcsolatokban, kihasználtam másokat...
Szeretnék nagyon megváltozni, és nem szeretnék én is a sok alja ember közé tartozni.
Ötletek?
2015. nov. 10. 15:59
1/6 anonim válasza:
A múlton nem tudsz változtatni, de már ez is egy nagy lépés, hogy fel és elismered a hibáidat.
Igyekezz a régi hibákat nem újból elkövetni, nem bántani másokat, máris sokat tettél magadért. Sok sikert kívánok! :)
2/6 anonim válasza:
Még gondolkozzá, ezt már neked kell megoldani, nem nekünk. Ha felismerted az még kevés.... Ha mi adunk ötletet az olyan, mintha mi oldanánk meg helyetted azt amit annak idején többször elb.tál....
4/6 anonim válasza:
A múltat se nem lehet visszahozni, hogy jóvá tedd, se nem tudod most megváltoztatni. Esetleg ezzel kapcsolatban annyit tehetsz, hogy bocsánatot kérsz azoktól az emberektől, akiket megsértettél. Esetleg továbbá kedves leszel velük, és valahogy megpróbálod "kihúzni belőlük a szögegeket amit egykor beléjük ütöttél" viszont az a baj, hogy a "szögek nyomot hagynak, még akkor is, ha eltávolítják azokat". Szóval sosem tudsz mindent jóvá tenni, törölni a múlttal kapcsolatban. De viszont most megváltoztathatod az emberek nézőpontját veled kapcsolatban. Továbbá azt ajánlanám, hogy tégy jót a többi emberrel is, ha esetleg látod, hogy segítségre szorulnak. Ez az egész elhatározás kérdése.
5/6 anonim válasza:
Egy kis szemléltetés. Tegyük fel, hogy az a mérce, hogy átlagosan viselkedj. Eddig sok negatívum van a mércéden, de ha a jövőben csak egy kicsit állsz pozitívabban, segítőkészségesebben az emberekhez akkor egy idő után nullán (átlagosban) leszel és onnan kezdve már csak pozitív irányba billenhetsz...- Megoldás a jövőben legyél jó ember és hagy a francba a múltat, még sok időd van, de akkor innentől kezdve legyél átlagon felüli kedves, udvarias, segítőkész ember. (persze ne tenyérbemászó módon csak átlagon felülien) Problem solved. :D 22/f
6/6 anonim válasza:
Pannika jól mondja. Nézőpontot mindig tudsz változtatni magadról. Ha viszont nagyon nehéz, akkor szerezz új ismerősöket, kezdj bele egy új fejezetbe. (Én azt ajánlom hogy mind2. Szerezz ismerősöket is, és próbáld helyrehozni a múltat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!