Ti jo kapcsolatban vagytok a tesoitokkal? Vannak közös témák stb?
Hat mi sem vagyunk tul jol kapcsolatban sajnos....ugyanis kis (irigyseget)vettem eszre...de ez köszönhető az élettársának!
Sajnos ha az egyiknek jobban megyen es nem támogat anyagilag isten nevében a másikat (sorozatban)akkor rogton sz@r tesó vagyok.
Nalunk ezert romlott meg a testvéri viszony😞
Nem. Egyik nővérem már nem velünk él, van családja, vele csak akkor beszélek, mikor jönnek hozzánk vagy mi hozzájuk, szóval olyan másfél hetente 1x.
A másik még velünk lakik, de vele se szotkam beszélni, max köszönünk egymásnak egyszer nap közben, vagy még annyi sem. De nálunk az egész család ilyen, mindenki utálja a másikat és amikor épp nincs üvöltözés, akkor csak igy élünk egymás mellett.
17L
Egy nővérem és egy bátyám van. Nővéremmel egész jó a viszonyom, tudok vele hülyéskedni, értelmesen beszélni és programokat szervezni. Néha persze összekapunk, de az nem szokott túl tartós lenni.
A bátyámmal már nem ilyen jó a helyzet. Kissé felsőbbrendűbbnek képzeli magát mellettem, ami még a gyerekkori viselkedéséből ered és még máig nem szűnt meg teljesen. Vele sose tudtam igazán értelmes dolgokról beszélgetni, még ha épp jóban is voltunk/vagyunk, akkor is általában csak a hülyülés megy.
A kapcsolatunk jelentős részében csak basáskodott és előszeretettel szívatott, alázott, ami miatt ma már nem tudok vele normálisan beszélni, természetesen viselkedni a jelenlétében. Ha egy napnál többet kell eltöltenünk egymás társaságában, máris kezdődnek a balhék.
Persze szeretem őt is a magam módján, de a lényeg, hogy a nővéremmel összetartóbbak vagyunk.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!