Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megtudtátok, hogy nagyok...

Megtudtátok, hogy nagyok lettetek?

Figyelt kérdés

Nekem rengeteg dolgot így magyaráztak meg a szüleim, hogy "majd megtudod, ha nagy leszel". Akárhogy próbálok visszaemlékezni, hogy mik lehetettek ezek a dolgok, és hogy megtudtam-e ezeket, nem jutnak eszembe. :D

Másnak is van ilyen? Valaki emlékszik ezekre?

2021. aug. 6. 13:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
14%

"valami ment a teveben es arrol kerdeztem, vagy valami nem gyerekre tartozo dolgot akartam megtudni, es nem adtak konkret valaszt, csak azt, hogy majd megtudod. De nem emlekszem mik voltak ezek a dolgok, pedig kivancsi lennek, hogy ezekbol megtudtam-e mar barmit. :D"

Szóval azt kéne megmondanunk, hogy te miket kérdeztél? :D

2021. aug. 6. 16:39
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ez főleg olyankor jött elő, mikor arról volt szó, hogy mi a pénz értéke, mennyit kell dolgozni egy adott dologért. Nos, megtudtam.

A másik téma a szerelem, szex volt, de abban se maradtam tudatlan.

Egyedül a "majd megtudod, ha gyereked lesz!" van hátra.

2021. aug. 6. 18:57
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mondták, hogy majd megtudom milyen rossz amikor a gyerek születése tönkreteszi az életem.

Nem vállaltam gyereket úgyhogy nem tudtam meg.

Majd megtudom, hogy ha feltekerem a fűtést 15 fokról 20 fokra, 3 perc helyett 10 ig zuhanyzok és időnként elfelejtem lekapcsolni a villanyt éhen fogok halni mert olyan magas lesz a rezsi.

Havi 5 ezerrel több a rezsi ha nem figyelek oda és többet fogyasztok. Inkább kifizetek ennyivel többet és nem idegeskedem folyton a fillérbaszó problémákon.

Egyedül annyit tudtam meg, hogy a szüleim nem tudnak bánni a pénzzel mert mindig az éppen aktuális kihagyhatatlan üzleti lehetőségre költenek amin óriásikat buknak. Elég nyomasztó amikor a karácsonyi összejöveteleken megpróbálnak piramisjátékba beszervezni.

2021. aug. 6. 23:24
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Valamikor biztos, de hogy hol volt a " nagy " határa az jo kérdés :)
2021. aug. 6. 23:52
 15/24 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
#13: :-( Sajnálom, hogy gyerekek szültek téged. Próbáltad felvilágosítani őket? Vagy legalább a számaikat begyűjtve megmutatni nekik, hogy a szaldójuk igen negatív.? Bár tartok tőle, hogy ez lehetetlen.
2021. aug. 7. 07:58
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
#13-as, én is sajnálom, hogy így tekintenek rád a család gyermekeként. Ha ilyen a szülő, akkor inkább ő teszi tönkre a gyermeke életét, és nem fordítva.
2021. aug. 7. 08:12
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Évekig próbáltam a tudtukra adni, hogy nem jön ki a matek sem a havi költségek terén sem a befektetéseikkel.

Például svájci frank alapú devizahitelt vettek fel a házra, hogy aztán kínai valutába fektessék. Hónapokig nem sikerült őket lebeszélni róla.

Felvett 10 millió szinte mind el lett bukva aztán a devizahitel bedőlésével 20 millió fölé nőtt a tartozás.

Végül csak azért nem kerültünk utcára mert örököltek egy ingatlant amiből fedezni lehetett.

Azt hittem ez után kicsit óvatosabbak lesznek de olyan szinten rá vannak szokva a kockázatos befektetésekre mint egy szerencsejáték függő.

Inkább elköltöztem.

2021. aug. 7. 08:49
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

"minden fiatal felnőtt meg tud nevezni egy szimbolikus dolgot - nem hogy azóta felnőtt, hanem - hogy azóta már tuti felnőtt. ...

Én ezt a szimbolikus mérföldkövet még nem értem el.

41F"

Amit én megneveznék, az 13 éves koromban történt...

2021. aug. 7. 09:08
 19/24 anonymousreview60 ***** válasza:
78%
#18: Ne titkold már!
2021. aug. 7. 11:57
 20/24 anonymousreview60 ***** válasza:
78%
#17: A szüleid nem érdemlik meg, hogy utcára kerüljenek. De ha oda kerülnek, nem érdemesek arra, hogy lakásra pénzt adj/kölcsön. Sajnos.
2021. aug. 7. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!