A szüleimnek igaza van?

Figyelt kérdés
Sokszor elgondolkodtam már azon, hogy ha ilyen élettelen vagyok, kár volt megszületnem. De kifejtem bővebben a dolgokat. Felmerült, hogy a barátommal lehet majd összeköltözünk, neki van egy háza vidéken, de nekem lehet be kellene járnom dolgozni, úgy kb. 40 percnyit kellene utaznom busszal. Azt mondják, hogy én erre úgy se vagyok képes, nekem az a legjobb, ha otthon maradok. Szerintük jobb ha gyerekem se lenne, mert jobb nem szaporodnunk, úgy se tudnánk normális felnevelni a gyerekünket, és szerintük beteg is lenne, mivel a barátom családjában, van egy beteg rokon.
2021. aug. 5. 13:08
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
76%
Ha 26 évesen a legtöbb, amit mondani tudsz, hogy szerintük neked sok a 40 perc, de kb képtelen vagy arra, hogy leírd, mi a tényleges helyzet, simán igazuk van, ne haragudj.
2021. aug. 5. 15:54
 32/37 anonim ***** válasza:
90%
Ha van állásod, tudsz beszélni, főzni, akkor szinte már mindened megvan az életben maradáshoz! Soha nem értettem ezt az "életképtelen" szöveget, ha valaki testileg és szellemileg egészséges, van munkahelye is, akkor hogy a fenébe ne boldogulna az életben? Annyit kell tudni, hogy önállóan elinézzük az ügyes-bajos dolgainkat, ne verjük magunkat felesleges adóságokba, a fizetni való mindig fizetve legyen. Ennyit bármely épeszű ember képes.
2021. aug. 5. 15:58
 33/37 anonim ***** válasza:
48%
Veszel a papírboltban egy doboz post-itet, ragasztós cetlit. Mikor jön egy csekk, vagy jelentkezik tennivaló, felírod a cetlire, felragasztod a hűtőre. Mikor elvégezted, leveszed, kidobod. Így semmi tennivalód nem marad ki, és minden rendben lesz. Ennyi kell csak az életképességhez.
2021. aug. 5. 16:03
 34/37 anonim ***** válasza:
Nincs
2021. aug. 5. 23:34
 35/37 anonim ***** válasza:
93%

"Ilyenek után helybol pakoltam volna a cuccaimat és koltoztem volta. Azt is meg merném kockáztatni,hogy tobbé szoba sem álltam volna veluk."

Az lejött neked, hogy a kérdező nincs azon a szinten, hogy ezt megtegye?

A szülei nem véletlen féltik. Egészséges lelkületű ember maga határozottan lerendezné, hogy "bammeg, hogy a pitába ne tudnék naponta 40 percet buszozni", a kérdező meg kételkedik maga is, és folyamatosan mások véleményét hozza fel. Nagyon úgy tűnik, hogy valami nem kerek benne.

2021. aug. 5. 23:56
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Igen ám de minden első lépés nehéz! Lehet hogy a kérdező nem magabiztos de az elején amikor tapasztalatlan az ember akkor inkább bátornak kell lennie hogy megtegye a szükséges első lépéseket a céljai felé.
2021. aug. 6. 11:22
 37/37 anonim ***** válasza:
Elköltöztél végül??
2021. szept. 26. 00:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!