A szüleimnek igaza van?
Figyelt kérdés
Sokszor elgondolkodtam már azon, hogy ha ilyen élettelen vagyok, kár volt megszületnem. De kifejtem bővebben a dolgokat. Felmerült, hogy a barátommal lehet majd összeköltözünk, neki van egy háza vidéken, de nekem lehet be kellene járnom dolgozni, úgy kb. 40 percnyit kellene utaznom busszal. Azt mondják, hogy én erre úgy se vagyok képes, nekem az a legjobb, ha otthon maradok. Szerintük jobb ha gyerekem se lenne, mert jobb nem szaporodnunk, úgy se tudnánk normális felnevelni a gyerekünket, és szerintük beteg is lenne, mivel a barátom családjában, van egy beteg rokon.2021. aug. 5. 13:08
11/37 A kérdező kommentje:
Bár eddig még csak a 2-es írt értékelhető választ. A barátom szerint ügyes vagyok, csak le kellene szakadnom a szüleimről. Anyám szerint nélkülük el vagyok veszve, és éhen fogok halni.
2021. aug. 5. 13:43
12/37 anonim válasza:
"Minden, amit hallunk, vélemény, nem tény, és minden, amit látunk, nézőpont, nem a valóság." -Marcus Aurelius
13/37 anonim válasza:
Egyszer mindenkinél eljön az idő amikor el kell szakadniuk a szüleiktől és önállósodniuk. A szüleid elég szemetek hogy nem akarnak elengedni. Ahogy írtad már 26 éves vagy. Szerintem az nem normális hogy még mindig nem vagy önálló és erről ebben az esetben főleg a szüleid tehetnek. Én a helyedben megpróbálnék kiszakadni ebből a káros közegből.
14/37 anonim válasza:
Menekülj! Lehet már most is késő, de ha van most rá lehetőség, menj! Vagy életed végéig ott akarsz élni velük, semmibevéve?
15/37 anonim válasza:
Szerintem ezzel akarnak manipulálni, hogy ott maradj velük. Van amikor nem fogja fel a szülő, hogy a gyereke felnőtt. Ez az élet rendje, aki ezt nem tudja elfogadni ne vállaljon gyereket. 40 perc pedig semmi.
16/37 anonim válasza:
A szüleid egy életre elvették az önbizalmad!! Biztos vagyok benne, hogy gyerek korod óta ezt mondogatják neked
17/37 anonim válasza:
Költözz olyan messzire amennyire csak tudsz tőlük!
18/37 anonim válasza:
#11: Igaza van a barátodnak. Anyád nem normális. Költözz össze a barátoddal, különben tényleg igaza lesz anyádnak, mint egy önbeteljesítő jóslat. Addig tart bezárva, míg a végén tényleg teljesen életképtelen nem leszel.
19/37 anonim válasza:
"Bár eddig még csak a 2-es írt értékelhető választ. " Úgy érted ketten írták azt amit hallani akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!