A szüleimnek igaza van?

Figyelt kérdés
Sokszor elgondolkodtam már azon, hogy ha ilyen élettelen vagyok, kár volt megszületnem. De kifejtem bővebben a dolgokat. Felmerült, hogy a barátommal lehet majd összeköltözünk, neki van egy háza vidéken, de nekem lehet be kellene járnom dolgozni, úgy kb. 40 percnyit kellene utaznom busszal. Azt mondják, hogy én erre úgy se vagyok képes, nekem az a legjobb, ha otthon maradok. Szerintük jobb ha gyerekem se lenne, mert jobb nem szaporodnunk, úgy se tudnánk normális felnevelni a gyerekünket, és szerintük beteg is lenne, mivel a barátom családjában, van egy beteg rokon.
2021. aug. 5. 13:08
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
36%
Mi a kérdés?
2021. aug. 5. 13:14
 2/37 anonim ***** válasza:
100%

Napi 2x40 perc az semmi. Vannak akik napi 3 órát töltenek ingázással na az szopás. Ha minden nap bejársz tisztességesen akkor nem lesz gond.

A családod vagy rossz indulatú vagy rossz indulatú ÉS múltbeli tapasztalatokra hagyatkoznak. Az hogy hogyan boldogulsz majd az életedben az teljesen rajtad áll. Zárd ki ezeket a negatív véleményeket és adj bele mindent.

2021. aug. 5. 13:16
 3/37 anonim ***** válasza:
21%
Most komolyan, honnan tudjuk hogy igazuk van-e? Lehet hogy igen, lehet hogy nem: ők ismernek.
2021. aug. 5. 13:20
 4/37 anonim ***** válasza:
98%
Nincs igazuk.
2021. aug. 5. 13:21
 5/37 A kérdező kommentje:
Van sok félelmem az életben, pedig már 26 éves vagyok. Félek ha az összeköltözésbe belevágok, akkor nem fog összejönni semmi, és a barátom haza fog küldeni, ahogy a szüleim is mondják.
2021. aug. 5. 13:21
 6/37 anonim ***** válasza:
79%
Csendes tenger nem nevel jó tengerészt
2021. aug. 5. 13:23
 7/37 anonim ***** válasza:
35%
veszekedős család meg idegbeteg gyereket nevel.
2021. aug. 5. 13:32
 8/37 anonim ***** válasza:
32%

Szia kerdezo

Ne haragudj de mivel a kerdesedet ugy tetted fel ahogy, ezert azt gondolom valoszinu hogy igaza van a szuleidnek.

2021. aug. 5. 13:33
 9/37 anonim ***** válasza:
91%
Neked van valami mentális problémád? Vagy miért akkora kihívás egy 40 perces buszút?
2021. aug. 5. 13:34
 10/37 A kérdező kommentje:
Nincs mentális problémám, de szerintük hosszú távon ez fárasztó lenne nekem.
2021. aug. 5. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!