Igaza van a szüleimnek?
18 éves vagyok,nyáron leszek 19. Október óta van barátom. Hétköznap is találkozunk,de hétvégén mindig együtt vagyunk. Most érettsegizek. A nagymamám szeret beleszólni az életünkbe és állandóan mondja anyámnak miért enged el ide-oda. Nem tanulok és nem vesznek fel sehova. Pedig nem így van. Nem vagyok kitűnő,1-2 hármasom van,de az sem érettségi tárgyból. És szerinte nem fogok tudni leérettségizni és semmire nem fogom vinni az életben,ezzel az életmóddal. Nem értem miért mondja. Azt sem engedik,hogy kozmetikus és sminktetoválónak tanuljak pedig ez a szívem vágyam,így az óvónő képzőbe jelentkeztem. Nagyon rosszul esik,hogy nem támogatnak és nem hisznek bennem. Rengeteget veszekszünk és sírok ez miatt. Mamám miatt már anya is kezdi. Pedig tényleg tanulok és nyilván engem is érdekel a jövőm. Nagymamám mindig unokatesómhoz hasonlít,aki már 20 éves,de sehova nem megy tényleg sehova és szerinte nekem is ezt kéne tennem,mint neki és nem "pasizni". Szerintetek mit csináljak? Én ezt az állandó veszekedést nem bírom már.
Köszi nektek!
Óvónőképző, LOL. :D
Most megmondom, hogy abból nem fogsz tudni megélni, úgyhogy ez már most látszik, hogy egy rossz választás.
Ennél még a kozmetikus is sokkal jobb ötlet.
,,Ennél még a kozmetikus is jobb"
Az én kozmetikusom egész jó ügyfélkörrel 500 ezeret simán megkeres havonta. Tehát, ha a kérdező jó lenne a szakmában, akkor nem ,,még az is jobb"', hanem egy tök jó karrierlehetőségről beszélünk :)
Talán gonosz leszek, de két kérdésem lenne:( nem kell ide írnod, csak tedd fel nagyinak)
Nagymama hová ment érettségi után tanulni?
Nagymama hány évesen ment férjhez?
Itt ki pontozza le a válaszokat?
Kérdező! A mamád nem akarja elfogadni, vagy felfogni azt hogy hogy te más személyiség vagy. Hagyd rá ha legközelebb mond valamit, anyukáddal kéne beszélni, de ő meg gyenge jellem lehet, ha nem bírja megvédeni a saját gyermekét egy ilyen mamától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!