Szerintetek igaza van a szüleimnek? 21/L
velük lakom, eddig egy komoly kapcsolatom volt, nagyon ritkán aludtam a sráccal akkor is náluk mert nálunk ez eléggé tabu téma volt mindig is. Most szakítottunk a sráccal és összejöttem egy másik fiúval, akinél szeretnék ott aludni. Nagy nehezen felvetettem az ötletet apáméknak, erre azonnal támadni kezdtek, hogy micsoda olcsó ribizli vagyok aki 1 hét után egy fiúnál akar aludni, eszembe ne jusson stb..
(1 éve ismerem a srácot, pár hete randizunk, kb 1 hete jöttünk össze.. már aludtunk együtt csak ezt nem mondtam a szüleimnek mert akkor épp nem voltak itthon. bemutattam már nekik egyébként)
közben meg az is bennem van, hogy hogy mondjam el a barátomnak, hogy 21 éves létemre a szüleim megtiltják, hogy nála aludjak.. mert szerintük várni kéne ezzel 1 évet..
Olvasd el a kérdésed, mimtha egy külső szemlélő lennél.
Most tételezzük fel, hogy minden egyenlő.
Mit tanácsolnál, hogy legyen a kérdező hű önmagához?
Szívesen.
Kötelező olvasmány: [link] Internetről illegálisan le is lehet tölteni. Addig is itt van egy cikk. [link]
Persze, hogy mindent megtettek érted, kutya kötelességük. Azért vállaltak gyereket. Nem a te kérésedre, maguknak. Ez nem jogosítja fel őket arra, hogy a felnőtt életedbe beleszóljanak. Ha szidalmak, megfélemlítenek, a saját értékrendjüket tudják csak elfogadni, nem jó szülők. Elvégezték a feladatukat, innentől kezdve a saját kezedben az életed. És még az sem jogosítja fel őket a beleszólásra, ha eltartanak, ugyanis törvényileg az első végzettséged megszerzéséig kötelesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!